Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tariceanu, despre decizia lui Iohannis in cazul lui Kovesi: Nu stiu care este planul de comunicare, dar...

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre decizia lui Iohannis in cazul lui Kovesi: Nu stiu care este planul de comunicare, dar...

Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis a avut destul de mult timp la dispozitie pentru a da un raspuns cu privire la decizia Curtii Constitutionale privind. continuă pe Antena3

Judecatorul Toni Grebla, despre intentiile presedintelui Iohannis

Judecatorul Toni Grebla a vorbit, la Antena 3, despre razboiul de pe scena politica si despre decizia presedintelui Iohannis de a candida la alegerile prezidentiale. Personalizam tensiunea din.

Tudorel Toader, reactie DURA la pozitia lui Iohannis in cazul Kovesi: Nu mi-am imaginat ca cel mai inalt demnitar in stat nu va respecta decizia CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dur dupa afirmatiile presedintelui Klaus Iohanis cu privire la decizia Curtii Constitutionale CCR) de revocare a sefei DNA. Oficialul guvernamental spune ca.

Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila Ordonanta pentru Codurile Penale: Nu va fi OUG si nici asumarea raspunderii

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca nu a discutat cu partenerii de coalitie, in cadrul unei sedinte pe care a avut-o in cursul zilei, despre modificarea Codurilor penale prin.

Ion Cristoiu, despre anuntul lui Iohannis privind alegerile prezidentiale: Momentul nu e ales la intamplare

Jurnalistul Ion Cristoiu considera ca momentul cand Klaus Iohannis a facut anuntul unei noi candidaturi, la alegerile prezidentiale din 2019, nu e ales la intamplare. Ion Cristoiu a adaugat .

Paul Stanescu, despre suspendarea lui Iohannis: Vedem daca presedintele mai citeste, se mai gandeste si intelege

Vicepremierul Paul Stanescu, care este si vicepresedintele PSD, a vorbit, sambata, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El a declarat ca pana in prezent PSD nu a luat o decizie privind o.

Dan Barna, despre anuntul lui Iohannis privind candidatura la prezidentiale: Un mesaj ca va ramne si el sa lupte mpotriva PSD si a lui Dragnea

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, sambata, la Timisoara, ca Iohannis a decis sa anunte ca va candida pentru un nou mandat de Presedintie in aceasta perioada de conflict pentru a transmite un mesaj ca ramane sa lupte impotriva a ceea ce face astazi PSD si Liviu Dragnea, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )