Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu, despre refuzul revocarii lui Augustin Lazar: Probabil va trebui facuta o noua sesizare la CCR

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, despre refuzul revocarii lui Augustin Lazar: Probabil va trebui facuta o noua sesizare la CCR

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica seara, la Romania TV, ca probabil va trebui facuta o noua sesizare la Curtea Constitutionala, din cauza refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a il revoca pe procurorul general Augustin Lazar. continuă pe Hotnews

UPDATE Iohannis nu l revoca pe procurorul general, asa cum a cerut ministrul Justitiei: Augustin Lazar face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu il va revoca din functie pe procurorul general Augustin Lazar, asa cum i-a cerut ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Fostul procuror Max Balasescu, dezvaluiri explozive: Pentru Augustin Lazar s-a inventat o functie

Fostul procuror Max Balasescu a fost invitatul lui Razvan Dumitrescu, duminica, la Subiectiv, acolo unde a vorbit despre dezvaluirile facute in ultima perioada. Citeste si:Acuzatie grava in.

PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

PSD reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin.

MINISTRUL TRIF DESPRE REFUZUL PRESEDINTELUI: I Iohannis saboteaza din nou Romania

Ministrul Turismului, liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca saboteaza din nou Romania, prin refuzul sau de a numi doi ministri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )