Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu explica de ce PLR nu a fost invitat la consultarile de la Cotroceni

România Liberă România Liberă,
Tariceanu explica de ce PLR nu a fost invitat la consultarile de la Cotroceni

Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca unul din motivele pentru care Paridul Liberal Reformator PLR) nu a fost chemat la consultarile cu partidele care vor avea loc luni la Palatul Cotroceni, este ca nu a fost prezent la alegerile din 2012. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu: Am aflat cu regret din presa ca Partidul Liberal Reformator nu a fost invitat la consultarile de la Cotroceni

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma, intr-un comunicat, ca Am aflat cu regret din presa ca Partidul Liberal Reformator nu se afla pe lista partidelor invitate la Cotroceni de presedintele Romaniei in vederea unor consultari pe teme legislative. Regretul meu este amplificat de faptul ca parlamentarii PLR isi fac datoria in cadrul Legislativului pentru a asigura o stabilitate politica actualului Cabinet.

Tariceanu, suparat ca PLR nu a fost invitat la consultarile de la Cotroceni

Presedintele Partidului Liberal Reformator PLR), Calin Popescu Tariceanu, a precizat ca regreta ca partidul sau nu se afla pe lista celor invitate la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis pentru consultari pe teme legislative, subliniid ca, desi PLR nu a participat la alegerile din 2012, are legitimitate, relateaza Mediafax.

Razboi pe Facebook intre Basescu si Tariceanu. Liderul PLR: Basescu e mai rau ca Ceausescu

Calin Popescu Tariceanu il acuza pe Traian Basescu ca a facut mai mult rau Romaniei decat Nicolae Ceausescu. Tariceanu a reactionat pe Facebook dupa ce Traian Basescu l-a numit liberalul rosu pentru.

Tariceanu explica atacul asupra romanilor din diaspora

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, duminca, pentru B1 TV, referitor la declaratiile lui cu privire la faptul ca romanii din diaspora isi vand votul pe un mic si-o bere, ca el a facut referire la persoanele care nu constiinta politica si isi vand votul foarte usor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )