Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tariceanu explica atacul asupra romanilor din diaspora

România Liberă România Liberă,
Tariceanu explica atacul asupra romanilor din diaspora

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, duminca, pentru B1 TV, referitor la declaratiile lui cu privire la faptul ca romanii din diaspora isi vand votul pe un mic si-o bere, ca el a facut referire la persoanele care nu constiinta politica si isi vand votul foarte usor. continuă pe România Liberă

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, despre atacul la romanii din diaspora: Nu toti alegatorii au o constiinta politica. Nu inteleg de ce atata ipocrize, de ce au sarit unii (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ad eclarat duminca, intr-o interventie telefonica la B1 TV, referiror la atacurile la adresa romanilor din diaspora, ca el a facut referire la persoanele care nu constiinta.

FOTO. Ce spune Iohannis despre votul romanilor din diaspora si finantarea partidelor. Ce vrea de la noul Parlament

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a scris, joi, pe contul sau de Facebook ca finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale trebuie sa se faca intr-un mod corect si transparent, iar romanilor din strainatate trebuie sa li se asigure dreptul la vot de catre autoritatile statului roman.

Liberalii vor sustine la Cotroceni proiectul privind votul romanilor din diaspora

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat, joi, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat luni partidele politice la Palatul Cotroceni pentru consultari, ca Partidul National Liberal va sustine proiectele deja initiate cu privire la exercitarea votului de catre romanii din strainatate si la simplificarea si accelerarea procedurilor parlamentare.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la romanii din diaspora: Sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere

Calin Popescu Tariceanu ii ataca dur pe romanii din strainatate spunand ca acestia sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere. Aceasta afirmatie destul de dura a presedintelui Senatu.

Sultanoiu: Declaratiile lui Tariceanu sunt dovada ca problema votului din diaspora nu se va rezolva pentru 2016. Mai mult, seful Senatului nu simte nicio apasare morala

Declaratiile presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform carora cei din diaspora ar fi in stare sa-si vanda votul pentru un mic si o bere, a starnit furia diasporei. Acesta a fost aspru.

Traian Basescu, atac la Tariceanu: Liberalul rosu crede ca totul se tranzactioneaza, inclusiv sufletul sau dragostea de tara. Lasati-i pe romanii din diaspora sa voteze

Traian Basescu il ataca dur pe Calin Popescu Tariceanu dupa ce acesta a declarat ca romanii din diaspora sunt capabili sa-si vanda votul pentru un mic si o bere. Fostul presedinte afirma, intr-un.

Tariceanu explica de ce PLR nu a fost invitat la consultarile de la Cotroceni

Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca unul din motivele pentru care Paridul Liberal Reformator PLR) nu a fost chemat la consultarile cu partidele care vor avea loc luni la Palatul Cotroceni, este ca nu a fost prezent la alegerile din 2012.

Controversa printre romanii din diaspora: Maria Ciobanu are o pensie de 700 dolari, desi nu a lucrat nicio zi in SUA

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu naste controverse printre emigrantii romani din America. Site-ul floridamea. info, citat de WowBiz, publica informatia conform careia interpreta, care este si.

Fed Cup: Irina Begu asteapta sustinerea romanilor din Canada

Irina Begu, lidera echipei de Fed Cup a Romaniei la intalnirea de baraj cu Canada, a declarat ca asteapta o prezenta numeroasa din partea suporterilor romani, chiar daca meciul se disputa la mii de kilometri departare de casa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )