Libnet.ro
UNICEF

21:00

Calin Popescu Tariceanu: Am aflat cu regret din presa ca Partidul Liberal Reformator nu a fost invitat la consultarile de la Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Calin Popescu Tariceanu: Am aflat cu regret din presa ca Partidul Liberal Reformator nu a fost invitat la consultarile de la Cotroceni

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma, intr-un comunicat, ca Am aflat cu regret din presa ca Partidul Liberal Reformator nu se afla pe lista partidelor invitate la Cotroceni de presedintele Romaniei in vederea unor consultari pe teme legislative. Regretul meu este amplificat de faptul ca parlamentarii PLR isi fac datoria in cadrul Legislativului pentru a asigura o stabilitate politica actualului Cabinet. continuă pe Hotnews

Calin Popescu-Tariceanu, dezamagit ca presedintele Iohannis nu a chemat PLR la consultari: Am convingerea ca se va situa deasupra oricarui partizanat politic

Presedintele Partidul Liberal Reformator, Calin Popescu-Tariceanu, isi exprima regretul ca PLR nu se afla pe lista partidelor invitate la Cotroceni de seful statului pentru consultari pe teme.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, despre atacul la romanii din diaspora: Nu toti alegatorii au o constiinta politica. Nu inteleg de ce atata ipocrize, de ce au sarit unii (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ad eclarat duminca, intr-o interventie telefonica la B1 TV, referiror la atacurile la adresa romanilor din diaspora, ca el a facut referire la persoanele care nu constiinta.

Calin Popescu Tariceanu, despre excluderea PLR de la consultarile de la Palatul Cotroceni: Nici noul PNL nu a participat la alegerile din 2012 (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca unul din motivele pentru care PLR nu a fost chemat la consultarile cu partidele care vor avea loc luni la Palatul.

Calin Popescu Tariceanu: Asistam la un asalt asupra valorilor fundamentale ale institutiilor democratice. Procurorii vorbesc cu nonsalanta de planuri de arestari

Presedintele PLR si al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca in Romania, prezumtia de nevInovatie a disparut, avand in vedere ca procurorii vorbesc cu nonsalanta de planuri de arestari. Ace.

Traian Basescu, atac la Calin Popescu Tariceanu

Dupa ce a atacat oamenii din justitie , jurnalistii si mai multi politicieni, Traian Basescu a pus acum tunurile pe Calin Popescu Tariceanu, pe care il numeste liberalul rosu, intr-o noua postare pe.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la romanii din diaspora: Sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere

Calin Popescu Tariceanu ii ataca dur pe romanii din strainatate spunand ca acestia sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere. Aceasta afirmatie destul de dura a presedintelui Senatu.

Senatorii vor scutire de la plata internetului in strainatate. Calin Popescu Tariceanu: Eu m-am fript de cateva ori. Costa enorm de mult

Senatorii cer scutire de la plata internetului in strainatate, asa ca vor sa ceara renegocierea contractului cu furnizorii de telefonie mobila. Lunar, bugetul Senatului acopera cheltuielile interne cu telefonie m.

Referatul procurorilor: Nicusor Constantinescu punea presiuni pe jurnalisti din presa locala pentru a-i sprijini punctul de vedere in procese

Mai multi ziaristi din presa locala, dar si centrala au fost interceptati de SRI si DNA in timp ce discutau cu Nicusor Constantinescu, presedinte al Consiliului Judetean Constanta. in referatul procurorilor.

Gorghiu: Declaratiile lui Tariceanu imi aduc aminte de acel Ion Iliescu, de la inceputul anilor 1990, cand salamul cu soia era folosit ca arma impotriva diasporei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a reactionat vineri, pe Facebook, la recenta afirmatie a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, potrivit careia romanii din diaspora sunt capabili sa-si vanda votul.

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului s-au intors de la Cluj a ratat initial aterizarea din cauza problemelor meteo. Victor Ponta: A fost chiar rau!

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-au intors sambata in Bucuresti a ratat initial aterizarea din cauza vremii, Victor Ponta precizand ca zboara suficient de mult incat sa isi poata da seama ca intr-adevar a fost rau, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )