Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu a inceput sa stranga semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Tariceanu a inceput sa stranga semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale

Calin Popescu-Tariceanu a inceput strangerea de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu a inceput sa stranga semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale

Calin Popescu-Tariceanu a inceput strangerea de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale. Avand in vedere ca Partidul Liberal Reformator nu a fost inregistrat inca la tribunal, Tariceanu.

Viorel Catarama isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale

Viorel Catarama va candida, ca independent, in alegerile prezidentiale din toamna. Fostul liberal si-a ales drept slogan de campanie Romanii liberi ingenuncheaza mafia politica.

Proiectul de statut PNL si PDL: Alianta in alegerile prezidentiale din 2014/ Conducere bicefala in 2015-2017/ Prevederile de integritate introduse in statut. Numele Aliantei: PNL/PDL

PNL si PDL ar urma sa functioneze ca partid cu conducere unitara abia din anul 2017, in ciclul electoral urmator, se arata in proiectului de statut al viitorului partid care ar trebui sa rezulte dintr-o fuziune. Din 1 iauarie 2015, timp de doi ani, viitorul partid, sub denumirea PNL/PDL ar urma sa functioneze sub conducere bicefala, cu doi copresednti. Statutul ar urma sa se aplice din 2015, motiv pentru care in alegerile prezidentiale din noiembrie 2014 liberalii si democrat-liberalii urmeaza sa intre ca alianta electorala, deci nu ca partid nou inregistrat la tribunal.

Cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Afganistan sunt de acord cu renumararea voturilor

Cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Afganistan, Abdullah Abdullah si Ashraf Ghani, sunt de acord cu renumararea voturilor pentru a rezolva intr-un timp cat mai scurt disputa asupra rezultatelor, a anuntat, sambata, secretarul american de stat, John Kerry, potrivit BBC.

Klaus Iohannis: Propunerea de Guvern PNL-PDL, negociata dupa alegerile prezidentiale

Propunerea de Guvern PNL-PDL va fi negociata dupa alegerile prezidentiale, a declarat luni presedintele PNL, Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa sustinuta luni in care a precizat ca ideea unui guvern din umbra este prevazuta si in proiectul noului Stat al partidului demers gata in proportie de 99,99%.

Victor Ponta, favorit pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Victor Ponta si Klaus Iohannis ocupa primele pozitii in clasamentul intentiei de vot pentru alegerile prezidentiale, la care s-ar prezenta 65,9% din cetatenii cu drept de vot, potrivit unui sondaj INSCOP.

Victor Ponta, favorit pentru castigarea alegerilor prezidentiale. Dintre candidatii dreptei, Klaus Iohannis are cele mai mari sanse in turul doi - sondaj INSCOP

Victor Ponta este cotat ca favorit pentru castigarea alegerilor prezidentiale din aceasta toamna, potrivit unui sondaj INSCOP comandat de cotidianul Adevarul, care arata ca primul ministru ar avea cele mai mari probleme in turul doi in fata liberalului Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )