Libnet.ro
UNICEF

08:45

Tariceanu: N-o sa fiu coleg cu Becali, nu e membru PNL. E vorba de o candidatura pe listele USL

Hotnews Hotnews,
Tariceanu: N-o sa fiu coleg cu Becali, nu e membru PNL. E vorba de o candidatura pe listele USL

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a sustinut ca nu este coleg de partid cu George Becali, precizand ca acesta nu ar fi din punctul sau de vedere membru al PNL, fiind vorba de o candidatura pe listele USL, el aratand totodata ca PNL trebuie sa ramana un partid care sa fie reper de conduita, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Tariceanu,despre Becali: N-o sa fim colegi, nu e membru PNL, e vorba de o candidatura pe ...

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a sustinut ca nu este coleg de partid cu George Becali, precizand ca acesta nu ar fi din punctul sau de vedere membru al PNL, fiind vorba de o candidatura pe listele USL, el aratand totodata ca PNL trebuie sa ramana un partid care sa fie reper de conduita, potrivit Mediafax. Tariceanu a fost intrebat, intr-o emisiune a postului Realitatea TV, cum vede faptul ca a devenit coleg de partid cu omul de afaceri George Becali. El nu este membru al PNL, .

Tariceanu despre Becali: Nu o sa fim colegi, el nu este membru PNL, doar candideaza pe listele USL

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a sustinut ca nu este coleg de partid cu George Becali, precizand ca acesta nu ar fi din punctul sau de vedere membru al PNL, fiind vorba de o candidatura pe listele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )