Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tariceanu: Am propus azi organizarea unui Congres. E nevoie dupa ce ALDE a trecut in opozitie

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu: Am propus azi organizarea unui Congres. E nevoie dupa ce ALDE a trecut in opozitie

Calin Popescu Tariceanu considera ca e nevoie de un Congres in ALDE, in urma iesirii partidului de la guvernare. El sustine ca membrii ALDE trebuie sa stie ca exista viata si dupa ruperea aliantei cu PSD si dupa alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Liderul ALDE Oradea, scrisoare catre colegi in care cere convocarea unui congres: Cum am ajuns sa-i scriem scrisori lui Iohannis cerandu-i ajutor impotriva propriilor colegi de partid?

Liderul ALDE Oradea Dorin Corches le cere colegilor sai din ALDE convocarea unui congres al partidului. El se intreaba cum s-a ajuns in situatia in care Calin Popescu Tariceanu sa ii scrie scrisori lui Klaus Iohannis pentru a-i cere ajutor impotriva celor din ALDE sau care este motivul retragerii de la guvernare si al aliantei cu Victor Ponta. Liderul ALDE Oradea mai spune ca solutia nu este sa fie dati afara din partid toti pana raman doar membrii care sunt de acord cu tot ce afirma conducerea.

Tariceanu a convocat o sedinta cu liderii fideli din ALDE. Tot mai multe critici in partid

Calin Popescu Tariceanu a convocat luni o sedinta informala a ALDE alaturi de liderii care inca i-au ramas fideli pentru a trece in revista filialele care inca au ramas de partea acestuia. intalnirea vine in contextul in care Teodor Melescanu si mai multi parlamentari ALDE si-au tradat partidul pentru PSD. Totodata, mai multe organizatii ALDE din tara l-au criticat zilele trecute pe Tariceanu si au cerut organizarea unui Congres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2929 seconds )