Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tariceanu: Sistemul nu se da dus, nu depune armele

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Sistemul nu se da dus, nu depune armele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a declarat ca sistemul nu se da dus Au iesit la iveala, ieri - azi, doua actiuni pe care le intreprinde Parchetul General condus de. continuă pe Antena3

Tariceanu, tir de acuzatii la adresa lui Maior. Ati devenit agent politic partizan

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a lansat o serie de atacuri la adresa ambasadorului Romaniei la Washington, George Maior, provocandu-l de mai multe ori prin declaratii aflate la un pas de jignirea interlocuitorului.

Tariceanu: Multi dintre protestatarii din 10 august venisera ca la o actiune mondena

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca cei mai multi dintre protestatarii din 10 august nu aveau o revendicare comuna, ci venisera ca la o actiune mondena. N-am informatii.

Tariceanu cere rechemarea ambasadorului Romaniei in SUA.Maior: Mi-am facut datoria

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, in Comisia de politica externa, ca va propune trimiterea unei scrisori MAE in care sa ceara retragerea lui George Maior din postul de.

Tariceanu, atac dur la adresa lui Maior: Performanta pe care ati avut-o ca ambasador este foarte slaba. Misiunea dumneavoastra nu mai poate continua(VIDEO)

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a lansat un val de atacuri la adresa ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, in cadrul audierii acestuia in Comisia de politica externa din.

Tariceanu pregateste lovitura pentru George Maior: Audiere publica in Senat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni seara ca ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, a fost invitat pentru a fi audiat public, miercuri, in Comisia de politica externa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )