Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tarile est-europene, cel mai mare absenteism la alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Tarile est-europene, cel mai mare absenteism la alegerile europarlamentare

Cetatenii din statele est-europene ale Ue nu se inghesuie sa voteze la alegerile europarlamentare, un scrutin considerat de importanta secundara in aceste tari, informeaza AFP, citata de Mediafax. Nu va fi. continuă pe Antena3

Dragnea, dupa rezultatele la PE: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum

Rezultatul alegerilor europarlamentare de duminica este cel mai mare succes al PSD, a declarat, duminica, presedintele executiv al social-democratilor, LiviuDragnea. Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD.

Liviu Dragnea, catre Ion Iliescu: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum / Iliescu - E esecul lui Crin

Liviu Dragnea i-a spus duminica seara lui Ion Iliescu ca PSD a obtinut la alegerile europarlamentare cel mai bun scor din istoria sa, iar fostul presedinte a apreciat ca este o lectie buna pentru PNL, e esecul lui Crin Antonescu.

UPDATE. CUTREMURE PUTERNICE in Marea Egee. Cel mai mare a fost resimtit in Romania si Bulgaria

UPDATE 13:05 - Cutremurul puternic din Marea Egee a fost urmat de alte doua seisme, ceva mai mici. Astfel, conform autoritatilor din Grecia, seismul de 6,5 a fost urmat de unul de 5,0 si unul de 4,0 grade. Cel.

FOTO Divertiland se redeschide la sfarsitul lunii mai. Cat costa intrarea in cel mai mare parc de distractii din Romania

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, isi redeschide portile la sfarsitul acestei luni pentru cei care vor sa se bucure de soare si tobogane. in prima saptamana, copiii cu inaltime sub 1. 2 metri vor putea sa intre gratuit.

Ponta: Cred ca cea mai mare FRAUDA e comisa de Petrache (PNL Ilfov). Depunem plangere

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, dupa exit-pollul de la alegerile europarlamentare, ca cea mai mare frauda pare sa fi fost facuta de vicepresedintele PNL Marian Petrache, in Ilfov,.

Hunedorenii, cea mai mare prezenta la vot

Prezenta cea mai mare la vot la alegerile parlamentare partiale, pana la ora 19. 00, a fost in colegiul din Hunedoara - 38,09%, iar cei mai putini votanti s-au prezentat la urne in colegiul din Timis - 15,15%, transmite Mediafax.

SSIF Broker, cea mai mare crestere din indicele BET

Actiunile SSIF Broker BRK) s-au apreciat cu 5,37%, in perioada 20 aprilie - 20 mai, raportat la moneda euro, oferind cel mai bun randament din indicele BET, al celor mai lichide zece actiuni listate.

UPDATE: eBay, tinta celui mai mare atac informatic din istorie 150; sute de milioane de conturi compromise

Toate conturile celei mai mari platforme de licitatii online din lume, eBay, au fost afectate intr-un atac cibernetic fara precedent, cel mai masiv din istorie, au avertizat oficialii companiei. Anterior, numarul conturilor afectate nu era cunoscut,.

Ludovic Orban: Este evident ca PNL se bucura de o incredere mult mai mare decat voturile exprimate astazi (VIDEO)

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat duminica seara, dupa estimarile rezultatului alegerilor europarlamentare, ca desi scorul obtinut de PNL este unul mic 15%), partidul se bucura de o incredere mult mai mare.

FOTO. Bucuresti: Cea mai mare sala de sport cu acces gratuit a fost deschisa in Oraselul Copiilor

Primarul Cristian Popescu Piedone a inaugurat, vineri, cea mai mare sala de sport cu acces gratuit din Capitala. Sala este situata in Oraselul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei si ofera copiilor si adolescentilor cu varsta de pana la 18 ani posibilitatea de a practica gratuit sporturi precum baschet, handbal, volei, tenis de masa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3354 seconds )