Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tarom anuleaza cursele din zilele de 28, 29 si 30 martie pe ruta Bucuresti - Bruxelles

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tarom anuleaza cursele din zilele de 28, 29 si 30 martie pe ruta Bucuresti - Bruxelles

Tarom anuleaza cursa catre si dinspre Bruxelles de pe 28 martie, iar cele de pe 29 si 30 martie vor opera pe ruta Bucuresti- Amsterdam- Bucuresti cu orarul modificat, a transmis intr-un comunicat de presa, luni, Tarom. continuă pe Ziarul Bursa

Tarom anuleaza sau redirectioneaza pana miercuri , inclusiv, cursele pe ruta Bucuresti-Bruxelles

Tarom a redirectionat sau anulat pana miercuri cursele pe ruta Bucuresti-Bruxelles, in conditiile in care autoritatile belgiene nu au stabilit data la care vor redeschide aeroportul Bruxelles Zaventem. Cursele redirectionate vor ajunge la Amsterdam,.

TAROM anuleaza zborurile spre Bruxelles, programate in urmatoarele trei zile. Ce optiuni au pasagerii

Zborurile TAROM pe ruta Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti, programate pentru intervalul luni - miercuri vor fi anulate, din cauza ca aeroportul Zaventem din capitala Belgiana ramane inchis. in aceste conditii, pasagerii pot solicita reprogramarea zborurilor pentru alte zile sau alte destinatii operate de compania aeriana, fara costuri suplimentare.

Cursele Blue Air spre Bruxelles din 26-28 martie, redirectionate catre aeroportul Maastricht Aachen

Cursele Blue Air Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti din 27 si 28 martie si Bacau - Bruxelles - Bacau din 26 si 28 martie vor fi redirectionate catre Maastricht Aachen situat la 110 km de Bruxelles), deoarece aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis, iar orarul de zbor va ramane neschimbat, potrivit unui comunicat al companiei remis astazi redactiei.

S.I.F. Transilvania - Documente referitoare la problemele inscrise pe ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din 28/29 aprilie 2016

Transilvania - Documente referitoare la problemele inscrise pe ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din 28/29 aprilie 2016.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )