Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tatal fetitei din Iasi care ar fi fost abuzata sexual de pedofilul olandez: Avea cercel in ureche, vorbea limba romana

Adevărul Adevărul,
Tatal fetitei din Iasi care ar fi fost abuzata sexual de pedofilul olandez: Avea cercel in ureche, vorbea limba romana

Tatal unei fetite din judetul Iasi care a fost agresata sexual in 2016 spune ca asteapta de atunci ca autoritatile sa faca lumina in acest caz. Dosarul in care victima e fiica sa a fost preluat de Parchetul General iar presa locala din Iasi a facut legatura intre acest caz si cel al olandezului Joop Johannes) Visscher. continuă pe Adevărul

Procurorul general: Olandezul suspect in cazul uciderii fetitei din Gura Sutii a fost de cel putin 4 ori in Romania.Sunt suspiciuni ca activitatea infractionala s-a desfasurat pe mai multe judete - UPDATE

Cetateanul olandez suspect in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii Dambovita) mai fusese in Romania de cel putin patru ori, a declarat, marti dimineata, procurorul general interimar Bogdan Licu. El a spus ca exista suspiciuni ca activitatea infractionala a individului s-a derulat pe mai multe judete, iar anchetatorii incearca acum sa identifice locurile in care a mai fost barbatul si sa stabileasca daca a mai avut complici. Procurorul general a mai spus ca atunci cand va fi primita dovada oficiala ca olandezul s-a sinucis, dosarul va fi clasat, avand in vedere decesul faptuitorului, dar aceasta nu inseamna ca ancheta se va inchide. Fosta logodnica a olandezului a povestit ca acesta a fost inchis mai multi ani pentru infractiuni de natura sexuala si ca nu a fost deloc surprinsa cand a aflat de crima din Romania.

Dezvaluiri cutremuratoare facute de tatal fetitei agresate in Iasi. Detaliul nestiut despre cetateanul olandez

Dezvaluiri cutremuratoare facute de tatal fetitei agresate la Iasi in 2016,banuit de acest incident fiind tot cetateanul olandez. Barbatul a fost vazut dand tarcoalein jurul centrului de.

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

Elena Udrea s-a casatorit in secret cu tatal fetitei sale, Adrian Alexandrov

Elena Udrea s-a casatorit in secret cu tatal fetitei sale, Adrian Alexandrov. Cei doi au fost surprinsi cu verighete pe deget la botezul fiicelor lor, scriu jurnalistii de la Spynews. Pentru moment,.

Cine este tatal fetitei lui Feli Donose. Concurenta lui Smiley de la Vocea Romaniei a tinut sa se afle chiar de la ea

Feli, artist si compozitor la HaHaHa Production, da un pas inapoi cand vine vorba despre viata personala. in ciuda zvonurilor, tatal fetitei artistei nu are nicio legatura cu muzica. Cine este barbatul? Cine este tatal fetitei lui Feli Donose Feli Donose, apreciata de multi pentru ca isi pune sufletul in versurile pieselor ei, ii tine .

Familia din Iasi a victimei pedofilului olandez, marturii cutremuratoare despre rapirea fetei

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a facut o victima si la Iasi. in timpul vizitei sale din 2016, Visscher a agresat sexual o alta fetita din comuna.

Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita. De ce a avut un soc cand a vazut-o

Cine este barbatul care a gasit cadavrul Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si violata de un olandez? De ce a avut un soc cand a vazut-o? Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita Mihaela, o fetita de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita, a fost data disparuta vineri .

Parchetul General anunta perchezitii la locuinta olandezului suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Parchetul General a anuntat marti ca au fost efectuate perchezitii la locuinta inchiriata in Bucuresti de cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita. De asemenea, marti a fost.

REVOLTATOR! O femeia A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. Femeia de 62 de ani fusese.

REVOLTATOR! O femeie A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. DETALII PICANTE din dormitor: Cum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )