Libnet.ro
UNICEF

18:00

Taxa ghearei reduce masiv profitul celui mai mare producator de medicamente controlat de stat

Adevărul Adevărul,
Taxa ghearei reduce masiv profitul celui mai mare producator de medicamente controlat de stat

Compania Antibiotice din Iasi a raportat afacerile derulate in primul trimestru al acestui an. Daca la cifra de afaceri nu se inregistreaza modificari majore, la nivelul profitului reducerea este una importanta. continuă pe Adevărul

Taxa ghearei, birul care reduce masiv profitul celui mai mare producator de medicamente controlat de stat

Compania Antibiotice din Iasi a raportat afacerile derulate in primul trimestru al acestui an. Daca la cifra de afaceri nu se inregistreaza modificari majore, la nivelul profitului reducerea este una importanta.

Gica Hagi, la primul titlu de antrenor din cariera lui. 50 de secretele ale celui mai mare fotbalist din istoria Romaniei

La 52 de ani, Gica Hagi a reusit sa castige primul lui titlu de campion, ca antrenor, incununand o cariera inceputa in 2001 pe banca echipei nationale.

Cel mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite a sosit in Romania in cadrul exercitiilor comune NATO

M1 Abrams este numele celui mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite ale Americii, iar acest model se afla in prezent si pe teritoriul Romaniei, deplasat cu ocazia exercitiilor comune organizate de.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in T1 din 2017

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, atat fata de trimestrul precedent cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate, marti, de Eurostat.

VIDEO. Judetul Bistrita-Nasaud a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare hora si cel mai numeros public costumat in portul taranesc

Judetul Bistrita-Nasaud a stabilit doua recorduri mondiale pentru cea mai mare hora traditionala si pentru cel mai numeros public, costumat in portul taranesc traditional, a anuntat, luni, presedintele Consiliului Judetean, Radu Moldovan, pe pagina sa de socializare.

Oferta educationala la cea mai mare universitate din Romania pentru anul scolar 2017-2018. Care sunt criteriile de admitere la UBB

UBB, cea mai mare universitate din Transilvania - si din Romania, ca numar de studenti - isi prezinta azi, 15 mai, oferta educationala si conditiile de admitere pentru anul universitar 2017-2018.

FOTO Un record dulce: cel mai mare salam de biscuiti, preparat in cea mai mare cetate din Romania

Un bucatar din Alba Iulia a reusit sa prepare cel mai lung salam de biscuiti facut vreodata in Romania. Desertul a fost, duminica, 14 mai, atractia zilei la un festival gastronomic organizat in Cetatea Alba Carolina, Food Fest.

Tanarul de geniu MAZILIT DE GRINDEANU din Guvern continua lupta cu CORUPTIA! Cristian Botan a lansat cea mai mare baza de date despre administratia publica

Desi nu mai lucreaza in structurile guvernamentale, pentru ca a fost dat afara de Guvernul Grindeanu, tanarul focsanean Cristian Botan isi continua munca in domeniul transparentizarii ac.

VIDEO Unul dintre cele mai mare ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K, va imbraca scena principala a Electric Castle. Cum arata scena

Vesti surprinzatoare de la organizatorii Festivalului Electric Castle de la Bontida: scena principala a EC 2017 va avea dimensiuni record, dar si unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K. Acestia spun ca editia de anul acesta va fi cea mai spectaculoasa de pana acum si ca un adevarat oras se va ridica in timp record la Bontida, o comuna de langa Cluj.

Cea mai mare retea de elearning s-a relansat

Pe 17 Mai 2017 a avut loc relansarea celei mai mari retele scolare eLearning din Romania, reteauaEDU. ro, reinventata si imbunatatita dupa 8 ani, spun creatorii retelei. Aceasta va putea fi folosita de comunitatea scolara pentru a dezvolta un mediu virtual inovativ si interactiv prin promovarea unui invatamant de calitate, integrat intr-o societate europeana a cunoasterii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )