Libnet.ro
UNICEF

10:00

Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar, cercetati in stare de libertate

Hotnews Hotnews,
 Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar, cercetati in stare de libertate

Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar sunt cercetati in stare de libertate. Patru dintre cei implicati au fost audiati la Politie, dar politistii continua cercetarile pentru a-i depista si pe ceilalti agresori, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar, cercetati in stare de libertate

Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar sunt cercetati in stare de libertate. Patru dintre cei implicati au fost audiati la Politie, dar politistii continua cercetarile pentru a-i depista si pe ceilalti agresori, potrivit Mediafax.

Un tanar roman a fost santajat de o fata din Maroc care l-a pus sa-si dea pantalonii jos pe webcam. Cati bani i-a cerut tanara

Un sucevean in varsta de 31 de ani a fost santajat de o fata din Maroc care l-a pus sa-si dea pantalonii jos pe webcam. Pe 1 aprilie, suceveanul a intrat pe un site unde sunt inregistrati mii de utilizatori.

Imagini socante intr-o intersectie din Galati. Un barbat a fost spulberat de o masina - VIDEO

O scena socanta a fost surprinsa intr-o intersectie din Galati. Un barbat care traversa strada in fuga, printr-un loc nepermis a fost spulberat de o masina. Pe inregistrarea facuta de camerele de.

VIDEO Tanar de 19 ani, batut cu bestialitate de mai multi taximetristi in Galati

Un tanar de 19 ani din Galati are nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale dupa ce a fost batut cu bestialitate de mai multi soferi de taxi, in noaptea de sambata spre duminica. Politia din Galati a deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente, furt si distrugere.

Mesajul sfasietor al iubitei lui Bogdan Marghiol, tanarul din Constanta, care a murit din cauza unei boli cumplita: De ce Dumnezeu mi te-a luat acum?

Bogdan Marghiol, tanarul de 20 de ani, din Dorobantu, a pierdut lupta pentru viata! Din pacate, chiar cand starea sa de sanatate parea ca merge spre bine, Bogdan a inceput sa aiba probleme de respiratie,.

Mesaj sfasietor al fostului sot al Petrinei, tanara din Buzau care a murit in timp ce le facea baie copiilor: O ramana totdeauna sotia mea iubita si frumoasa

Din spusele sotului, Petrina se simtea rau de aproape o saptamana. Erau dureri in piept, pe care fata incerca sa le trateze cu pastile pentru stomac: O ramana totdeauna sotia mea iubita si frumoasa.

Cea mai dorita functie de la Facebook intarzie, din nou: care este scuza gigantului

Cei de la Facebook au anuntat de aproximativ un an ca vor introduce o functie care iti permite sa stergi o parte din istoricul tau pe reteaua sociala. Din pacate, intarzie. in luna mai.

Noi detalii despre tinerii din Bihor care au profitat de o fata de 14 ani intr-un cimitir

Pedepse scandaloase pentru 7 tineri care au abuzat in grup o adolescenta, dupa ce au ademenit-o intr-un cimitir. Iubitul fetei a fost cel care si-a chemat prietenii sa se distreze pe seama.

Scandalos. Ce pedepse au primit sapte tineri din Bihor care au profitat sexual, in grup, de o adolescenta de 14 ani pe care au ademenit-o intr-un cimitir

Sapte tineri din orasul bihorean Valea lui Mihai au fost condamnati la pedepse ridicole de Tribunalul Bihor dupa ce au profitat sexual, in grup, de o adolescenta de 14 ani pe care au ademenit-o intr-un.

Mesaje emotionante pentru Gabriel, tanarul din Botosani care a murit la doar 18 ani din cauza unei boli cumplite

Gabriel Vieru s-a stins din viata la doar 18 ani, lasand in urma o multime de visuri si planuri ramase neatinse. Prietenii si familia incearca din greu sa treaca peste acest moment ingrozitor. Tanarul a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )