Libnet.ro
UNICEF

21:45

Teaser - Hyundai KONA cel mai tanar SUV coreean

Auto Ro Auto Ro,
Teaser - Hyundai KONA cel mai tanar SUV coreean

Cu putin inainte de lansarea oficiala, Hyundai Motor a dat publicitatii un teaser cu cel mai nou SUV compact, pentru piata europeana, botezat KONA. Noul SUV foloseste platforma lui Hyundai i20. continuă pe Auto Ro

Hyundai Kona ar putea fi primul SUV electric al marcii: se lanseaza in 2018 si va costa 35.000 de euro

Hyundai Kona va fi primul SUV electric al constructorului sud-coreean si va fi disponibil in Europa din 2018 pentru circa 35. 000 de euro, potrivit germanilor de la Autobild.

Calin Popescu Tariceanu: Referendumul pentru definirea familiei in Constitutie va fi organizat, cel mai probabil, in toamna

Tariceanu a declarat ca tema revizuirii Constitutiei este un subiect cu o istorie veche, iar organizarea unui referendum privind initiativa cetateneasca in sensul definirii familiei, aflata in dezbatere la Camera Superioara a Parlamentului, ar putea avea loc cel mai probabil in toamna acestui an.

Cel mai negru deceniu iese la lumina. Cartea Zece ani rai impreuna cu Jurnalul National, miercuri, 7 iunie

Cel mai negru deceniu iese la lumina. Cartea Zece ani rai, scrisa de Mugur Ciuvica, este cartea de care se teme sistemul. Miercuri, 7 iunie, puteti cumpara volumul impreuna cu Jurnalul.

VIDEO Zeci de cercetatori se intorc in tara pentru a lucra la un proiect unic in lume, desfasurat in cel mai sigur loc din Romania

Zeci de cercetatori romani, unii plecati din tara de mai bine de 15 ani, se intorc sa lucreze acasa la cel mai mare laser din lume, cel de la Magurele.

Final in divortul de Fabrica de Pensule: apare cel mai spectaculos centru de arta din Romania. De la Ghenie la Puiu

Artistii care au parasit Fabrica de Pensule - spatiu cultural clujean cunoscut in presa internationala mai ales datorita unuia dintre fondatori Adrian Ghenie, vor inaugura, pe 8 iunie, cel mai nou si spectaculos centru de arta din Romania. Cu aceasta ocazie va fi vernisata prima expozitie a regizorului Cristi Puiu - Sieranevada.

Dupa 40 de ani a fost dezvaluit cel mai ascuns secret al lui Nicu Ceausescu

Dupa 40 de ani, cel mai ascuns secret al lui Nicu Ceausescu a fost dezvaluit. Fiul cuplului dictatorial Nicolae si Elena Ceausescu a venit in 1976, la baza militara de la Bobocu, judetul Buzau, pentru.

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, a fost asamblat si au inceput primele teste

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, a fost asamblat si au inceput deja primele teste, directorul proiectului Extreme-Light Infrastructure - Nuclear.

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, a fost asamblat si a intrat in faza testelor

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, a fost asamblat si au inceput deja primele teste, a declarat pentru News. ro directorul proiectului Extreme-Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP) de la Magurele, profesorul Nicolae Zamfir, care estimeaza ca la toamna va fi obtinut primul fascicul laser.

Cum iti cresti copilul pentru a deveni bogat: sfaturile celui mai tanar miliardar filipinez, inclus in topul Forbes

Shakespeare spune ca Unii se nasc mari, altii cuceresc maretia, iar altora le e data de-a gata. Dar ar putea fi lucruri pe care le poti face in cresterea unui copil, care ii vor pregati pentru succes mai tarziu? Potrivit unui miliardar din Filipine, educatia este esentiala si explica si care sunt secretele in cresterea unui copil pentru a-l ajuta sa devina un om de succes.

In 2015, Romania a avut al doilea cel mai mic stoc de ISD din regiune/ Suntem pe ultimele locuri in atragerea ISD, avand al doilea cel mai mic stoc, dupa Bulgaria (studiu FIC si ASE)

Investitiile straine din Romania au contribuit semnificativ la modernizarea economiei nationale si la integrarea ei in economia europeana, se arata intr-un studiu al Consiliului Investitorilor Straini si ASE. Companiile raspunzatoare de fluxurile de investitii straine directe angajeaza o treime din forta de munca din sistemul privat al Romaniei, aproximativ 1,2 milioane de persoane. Aceleasi companii au o productivitate a muncii de doua ori mai mare decat cele cu capital romanesc si investesc de 2 ori mai mult in fiecare angajat se mai arata in document. Descarca si citeste integral studiul FIC si ASE.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )