Libnet.ro
UNICEF

07:15

Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, 3-0 cu Honduras, pentru prima oara din 1998

Antena3 Antena3,
Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, 3-0 cu Honduras, pentru prima oara din 1998

Pentru prima oara din 1998, an in care a cucerit trofeul, Franta incepe Cupa Mondiala cu o victorie, iar Karim Benzema a devenit primul jucator francez dupa Zinedine Zidane care marcheaza o dubla la turneul. continuă pe Antena3

Brazilia incepe Cupa Mondiala cu o victorie, 3-1 cu Croatia

Neymar a marcat o dubla la debutul sau la Cupa Mondiala, iar Brazilia a castigat primul meci al turneului final pe care il gazduieste, 3-1 in fata Croatiei, dupa ce a fost condusa in debutul partidei.

Tehnologia video a fost folosita pentru prima oara la Cupa Mondiala 2014 pentru un gol al Frantei (video)

Tehnologia video care poate determina daca mingea a depasit sau nu linia portii a fost folosita pentru prima oara duminca seara la o Cupa Mondiala, pentru a determina daca Franta a inscris sau nu in partida cu Honduras.

CADOU DE INCEPUT Brazilia debuteaza cu o victorie discutabila la Cupa Mondiala

Atunci cand imnul Braziliei s-a cantat pe Stadionul Sao Paolo toata lumea a putut simti ca Brazilia joaca la Cupa Mondiala. Numai ca gazdele si-au marcat un autogol si mai tarziu au avut nevoie de un penalty inventat de arbitrul de centru pentru a trece in fata cu 2-1. LINKURI RAPIDE: Stiri Cupa Mondiala |Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Program CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Columbia obtine cea mai clara victorie din istoria participarilor sale la Cupa Mondiala, 3-0 cu Grecia

Grecia, echipa care a eliminat Romania la barajul pentru Cupa Mondiala, a inceput turneul final cu un esec, fiind invinsa la Belo Horizonte de Columbia, scor 0-3, in primul meci din cadrul grupei C. Pentru.

Cupa Mondiala: Mexic- Camerun 1-0

Victorie enorma pentru Mexic la debutul la Cupa Mondiala. Mexicanii s-au impus cu 1-0 la finele unei meci nebun, disputat pe o ploaie torentiala cu reprezentativa Camerun, in Grupa A. Pentru Mexic este prima victorie pbtinuta la Cupa Mondiala in fata unei echipe africane. De partea cealalta, camerunezii si-au diminuat sansele de a merge in faza eliminatorie a turneului final.

Cupa Mondiala 2014: Brazilia este gata sa deschida turneul

Cupa Mondiala 2014 incepe astazi la ora Romaniei 23:00 cu meciul Brazilia - Croatia. Gazdele incep cursa in ceea ce se doreste al saselea titlu de campioni mondiali la fotbal. Predictia noastra: Brazilia bate cu 2-0. Gazdele nu au voie sa rateze finala, pentru ca alfel se vor trezi la Rio cu favelele in strada, in stare de asediu. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 |Taboul faza finala |Calendar pe zile si Program CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Elvetia a invins Ecuador, scor 2-1, in prima etapa a grupei E de la Cupa Mondiala

Elvetia a reusit o victorie, duminica, la Brasilia, in fata Ecuadorului, scor 2-1, informeazaMediafax. in prima etapa a grupeiE de la Cupa Mondiala,Elvetia a inscris prin Mehmedi 48 si.

Cupa Mondiala 2014: 8 meciuri, nici un egal

Tragand linie dupa cele opt meciuri de pana acum, la Cupa Mondiala 2014 arata ca spectacolul este la el acasa.

Coasta de Fildes castiga cu 1-0 in fata Japoniei, in grupa C de la Cupa Mondiala

Dupa ce la primele doua participari la Cupa Mondiala nu a reusit sa depaseasca faza grupelor, nationala Coastei de Fildes spera sa reuseasca acest lucru in Brazilia, iar un prim pas spre indeplinirea.

Coasta de Fildes castiga cu 2-1 in fata Japoniei, in grupa C de la Cupa Mondiala

Dupa ce la primele doua participari la Cupa Mondiala nu a reusit sa depaseasca faza grupelor, nationala Coastei de Fildes spera sa reuseasca acest lucru in Brazilia, iar un prim pas spre indeplinirea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )