Libnet.ro
UNICEF

14:00

Teledonul Romani impreuna. Raed Arafat: Am vazut oameni care au trecut peste limitele umane pentru a salva vieti

Antena3 Antena3,
Teledonul Romani impreuna. Raed Arafat: Am vazut oameni care au trecut peste limitele umane pentru a salva vieti

Ca urmare a tragediei petrecute vineri noaptea, posturile de televiziune Intact Antena1, Antena Stars, Euforia TV, ZU TV si Antena3) organizeaza duminica, ora 20:00, un teledon national. Secretarul de stat in. continuă pe Antena3

LIVE TEXT SRI: Doi spanioli si un italian, printre raniti / Raed Arafat: 17 dintre morti nu sunt inca identificati / La ISU nu exista niciun document pentru autorizarea evenimentului / Banicioiu: Trei zile de doliu national

Raed Arafat a anuntat sambata dimineata intr-o conferinta de presa tinuta la Guvern ca din cele 27 de persoane care au murit in tragedia din clubul Colective, 17 sunt inca neidentificate. De asemenea, din cei 146 de raniti internati, cinci nu au fost inca identificati. Secretarul de stat a spus ca este posibil sa apara si alte decese pentru ca in cazul unor pacienti exista un pronostic foarte rezervat Arafat a spus si ca la ISU Bucuresti nu exista niciun document pentru autorizarea activitatii care se desfasura in locatia respectiva. 45 Presedintele Klaus Iohannis va ajunge la locul tragediei in jurul orei 12. 31Medic Floreasca: doar la Revolutie a fost o astfel de mobilizare a resurselor materiale si umane. 27 Parchetul General a preluat ancheta tragediei din Clubul Colectiv11:20 Klaus Iohannis a parasit spitalul Floreasca: Majoritatea persoanelor internate erau inconstiente11:03: Klaus Iohannis: Sunt cutremurat / Am indicii ca ignorarea normelor si a legilor a dus la aceata tragedie11. 06O echipa de specialisti din Petrosani a sosit la Bucuresti pentru a investiga cauzele incendiului10:58 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la spitalul Floreasca10:53 SRI: Doi spanioli si un italian, printre raniti10. 33 Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu Raed Arafat si Gabriel Oprea va avea loc la ora 12. 00 la Cotroceni.

Raed Arafat: Pompierii, insotiti de politisti vor controla spatiile unde sunt aglomerari mari de persoane. Sunt vizate cluburi, cinematografe, biserici, mall-uri etc.

Echipe de control formate din pompieri si politisti vor incepe sa controleze cluburile, discotecile, cinematografele, barurile, mall-urile si alte incinte in care sunt aglomerari mari de persoane, a anuntat, duminica, secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat, potrivit Mediafax.

Raed Arafat: Este posibil sa se dubleze numarul deceselor. Unii raniti prezinta arsuri pe piele, intoxicatii, arsuri de cai respiratorii si plamani, plus traumatisme

Riscam sa mai avem decese, chiar un numar semnificativ si este posibil sa se dubleze numarul deceselor din randul celor raniti in incendiul din Colectiv, a declarat duminica secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat ca cifra este foarte orientativa.

Explozie in clubul Colectiv. Primele declaratii ale lui Raed Arafat si Gabriel Oprea

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca 25 de persoane si-au pierdut viata si alte 88 au fost ranite, vineri seara, in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc in clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei.

Raed Arafat: La IGSU nu exista niciun document de autorizare pentru activitatile din Clubul Colectiv

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, sambata dimineata, ca la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta nu exista niciun document de autorizare pentru activitatile din Clubul Colectiv, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu, potrivit Mediafax.

Gabriel Oprea si Raed Arafat, la locul exploziei din clubul Colectiv

Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat Raed Arafat se afla in aceste momente la clubul Colectiv, unde vineri seara a avut loc o explozie soldata cu cel putin 25 de morti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )