Libnet.ro
UNICEF

22:00

Telefonul cu holograma ar putea fi lansat in urmatorii cinci ani

Antena3 Antena3,
Telefonul cu holograma ar putea fi lansat in urmatorii cinci ani

Conversatiile telefonice cu prietenii si familia ar putea fi revolutionate in scurt timp de aparitia telefonului cu holograma. O companie poloneza spune ca in urmatorul an va lansa un nou sistem de operare. continuă pe Antena3

Telefonul cu holograma ar putea fi lansat in urmatorii cinci ani

Conversatiile telefonice cu prietenii si membrii familiei ar putea capata o alta dimensiune in urmatorii cinci ani, cand se asteapta lansarea pe piata a telefonului cu holograma, informeaza dailymail. co. uk.

Linii de troleibuz si Aqua Park, in strategia de dezvoltare a municipiului Buzau in urmatorii sase ani

Pentru municipiul Buzau, perioada 2014 2020 va fi una a marilor transformari. Potrivit Strategiei de Dezvoltare, in urmatorii sase ani vom avea linii de troleibuz, un Aqua Park in Parcul Tineretului, piste pentru biciclete de-a lungul marilor bulevarde, drumuri reabilitate complet si suficiente parcari.

Numarul de detinuti infectati cu HIV a crescut de aproximativ patru ori in ultimii cinci ani

Numarul de detinuti infectati cu HIV a crescut de aproximativ patru ori in ultimii cinci ani, circa 80 la suta dintre cazuri fiind diagnosticate inainte de incarcerare, informeaza Mediafax.

Raport alarmant al ANP. Numarul detinutilor cu HIV a crescut de aproape patru ori in ultimii cinci ani

Numarul detinutilor cu HIV a crescut de aproape patru ori in ultimii cinci ani, de la 52 in 2008, la 288 in 2013, dintre care 80% au fost diagnosticati cu virusul inainte de a fi inchisi sau in primele sase.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )