Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Televizoarele din Romania, vizate de un virus periculos

Antena3 Antena3,
Televizoarele din Romania, vizate de un virus periculos

Luand in vizor colectia de filme si albumele cu poze, un virus din categoria ramsomware blocheaza accesul la fisierele pastrate pe dispozitive de stocare conectate la televizoare de ultima generatie,. continuă pe Antena3

Vrei sa stii cat de aglomerat este la granita? Acceseaza aplicatia online unde poti verifica timpii de asteptare in vamile din Romania

Politia de Frontiera a lansat o aplicatie unde puteti verifica timpii de asteptare in vamile din Romania. Aplicatia on-line prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de.

CNA: Altex nu mai poate folosi in reclamele radio si TV sloganul Cel mai mic pret din Romania

Altex si Media Galaxy nu mai au voie in reclamele radio si TV cu sloganurile Cel mai mic pret din Romania si Cea mai variata gama de produse din Romania. Decizia a.

Cum a fost anul 2015 pentru doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania

Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au inregistrat afaceri cumulate anul trecut de peste 347 milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari comparativ cu anul precedent,.

Cresterea economica din Romania este nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, crede consilierul lui Isarescu

Cresterea economica din Romania este una nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, a declarat, joi, in nume personal, la o conferinta economica Adrian Vasilescu, consilier Strategie Banca Nationala a Romaniei BNR), citat de Agerpres. 'O sa va dau un exemplu despre ce inseamna discursul public dupa ureche. Se doreste trecerea Legii Bancii Nationale prin Parlament care sa abroge un articol, pentru ca Banca Nationala, zic initiatorii, sa nu mai manipuleze LIBOR-ul. Pai, daca Banca Nationala este atat de tare incat sa manipuleze LIBOR-ul, atunci sa lasam acea prevedere, sa nu luam acest drept institutiei. Riscul major este ca aceasta Lege nu exista, de fapt. Trebuie sa incepem sa vorbim pe intelesul oamenilor. Legea Marii Prudente trebuie sa se adreseze intregii tari. Dezbaterea publica a esuat pentru a fost intoarsa pe toate partile si s-a spus ca Banca Nationala ar fi deasupra Guvernului, Parlamentului, deasupra cerului, considera Vasilescu.

12 banci din Romania, atacate cibernetic

Virusi informatici dedicati serviciilor bancare au fost configurati sa fie utilizati si pe piata din Romania, a spus, Catalin Patrascu, Sef Serviciu Securitate Informatica si Monitorizare, CERT-RO.

Aproape 500 de milioane de euro pentru eficienta energetica a cladirilor publice din Romania

439 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala sunt alocatieficientei energetice a cladirilor publice din Romania in cadrul Programului Operational Regional si este decizia su.

Un taximetrist incearca sa se sinucida pe drumurile din Romania. Imaginile socante in care o masina intra intentionat intr-un autotren plin cu gaz metan (VIDEO)

In urma unui accident rutier, produs la intrarea in municipiul Focsani, pe E85, in care au fost implicate un taxi si o cisterna cu gaz metan, soferul celei din urma a avut montata o camera video.

439 de milioane de euro sunt alocate pentru reabilitarea termica a cladirilor publice din Romania

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a declarat astazi ca o suma de 439 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala este alocata de catre Comisia Europeana pentru eficienta energetica a cladirilor publice.

Studiu INS: Infrastructura din Romania, depasita de timp

Mai mult de 54% din locomotive, aproape 75% din vagoanele de marfa si 49% din cele de pasageri au durata serviciu si amortizare depasita, conform studiului Mijloace de transport existente la sfarsitul.

Cea mai frumoasa primarita din Romania. De la MTV, o bucuresteanca a ajuns primar

Cel mai atipic candidat de primar din judetul Arad l-a avut comuna Petris. Este vorba de o bucuresteanca de 31 de ani, care a produs o emisiune la MTV, dar s-a stabilit in satul aradean si a castigat.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )