Libnet.ro
UNICEF

20:16

Aproape 500 de milioane de euro pentru eficienta energetica a cladirilor publice din Romania

Antena3 Antena3,
Aproape 500 de milioane de euro pentru eficienta energetica a cladirilor publice din Romania

439 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala sunt alocatieficientei energetice a cladirilor publice din Romania in cadrul Programului Operational Regional si este decizia su. continuă pe Antena3

Loto 6/49, Loto 5/40 si Joker. Numerele extrase duminica, 12 iunie. Premiul cel mare este de aproape 3 milioane de euro

Duminica, 12 iunie, Loteria Romana a organizat noi trageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc.

CJ Alba a finalizat constructia a doua statii de transfer deseuri in cadrul unui contract de aproape 3 milioane de euro

Consiliul Judetean Alba a finalizat contractul privind constructia a doua statii de transfer in localitatile Tartaria si Blaj, componenta a proiectului Sistem de management integrat al deseurilor.

Caravana POR 2014-2020. Peste 36 milioane euro pentru finantarea microintreprinderilor, proiectele se depun incepand cu 27 iulie 2016

ADR Sud Muntenia a demarat campania de promovare POR, destinata potentialilor beneficiari din mediul privat de la nivelul regiunii noastre. Conferinta regionala de lansare a apelului de proiecte destinat microintreprinderilor, ce a avut loc joi, 9 iunie, la sediul Agentiei din Calarasi, a deschis o noua runda de evenimente in cadrul caravanei POR 2014 2020.

Romania primeste 373 de milioane de euro de la Uniunea Europeana, pentru investitii in termoficare, energie electrica si gaze

Romania are alocat un buget total de la Uniunea Europeana UE) de 373 de milioane de euro, pentru investitii in infrastructura de infrastructurii de termoficare si de transport a energiei electrice si a gazelor naturale, jumatate din suma fiind destinata Capitalei. Ministerul Fondurilor Europene MFE) a anuntat ca a finalizat ghidurile de proiect si lanseaza apelul pentru dezvoltarea, cu fonduri europene, a infrastructurii de termoficare.

Comisia Europeana acorda 140 de milioane de euro pentru continuarea proiectului LASERULUI de la Magurele

Comisia Europeana a aprobat a doua faza a proiectului Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP), care se deruleaza la Magurele.

373 milioane de euro pentru investitii in termoficare, energie electrica si gaze

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a finalizat ghidurile de proiect si lanseaza apelul care fac posibile dezvoltarea, cu fonduri europene, a infrastructurii de termoficare si de transport a energiei electrice si a gazelor naturale, incepand cu 2016.

Statul a incasat peste 14,9 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 14,9 milioane de euro, in luna mai, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare si a sectorului aviatiei, se arata intr-un document al Ministerului Finantelor Publice MFP).

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )