Libnet.ro
UNICEF

11:30

Templului Meseriasilor, cel mai impunator lacas evreiesti de cult din Galati, a fost redeschis

Adevărul Adevărul,
Templului Meseriasilor, cel mai impunator lacas evreiesti de cult din Galati, a fost redeschis

Templul a fost fondat in anul 1875, fiind construit de Societatea Meseriasilor si purtand simboluri ale constructorilor Templului din Ierusalim. continuă pe Adevărul

Templului Meseriasilor, cel mai impunator lacas evreiesc de cult din Galati, a fost redeschis

Templul a fost fondat in anul 1875, fiind construit de Societatea Meseriasilor si purtand simboluri ale constructorilor Templului din Ierusalim.

Cel mai scump penthouse vandut in Londra: 140 mil. lire pentru un apartament in One Hyde Park

Un penthouse din complexul One Hyde Park, cel mai exclusivist proiect rezidential din Londra, a fost cumparat pentru 140 milioane de lire sterline. Penthouse-ul a devenit cel mai scump apartament din Londra, potrivit Financial Times.

Business report: Cat economisesc romanii, judet cu judet; Ponta spune ca anul acesta va incepe constructia autostrazii Comarnic - Brasov; Leul, la cel mai bun curs din ultimele luni. Cat va rezista?

Cinci modalitati prin care poti sa fii platit sa calatoresti. Calatoriile reprezinta un hobby pentru multe persoane, iar unele dintre ele au reusit sa profite de pe urma acestei pasiuni si sa castige bani. Potrivit businessinsider. com exista cateva. Dacia, cel mai puternic avans al vanzarilor in Franta. Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Franta au inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere dintre marcile cu vanzari semnificative, de 45,6%, pana la 11. 287 unitati, avansul fiind.

Cel mai mare soc al Campionatului Mondial de tenis de masa: Romania a invins Coreea de Sud si s-a calificat in sferturi

Nationala feminina de tenis de masa a Romaniei s-a calificat in sferturile primei divizii de la Campionatul Mondial pe echipe de la Tokyo, dupa ce a invins, vineri, scor 3-2, reprezentativa Coreei de Sud. Rezultatul a fost considerat de catre editorialistii site-ului oficial al federatiei internationale de specialitate, ITTF, drept cel mai mare soc al actualului Campionat Mondial.

Euro, la cel mai scazut nivel din ultimele sase luni

Cursul a scazut la 4,4340 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele sase luni. Un curs mai mic a fost afisat pe 7 noiembrie anul trecut. Leul s-a intarit si fata de francul elvetian si dolar. Moneda.

Leul se intareste si ajunge la cel mai bun nivel din ultima jumatate de an

Cursul de referinta anuntat vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 4,4340 lei/euro si a atins cel mai redus nivel din ultimele sase luni, intr-o piata unde cotatiile au coborat pana aproape de 4,43 lei/euro, in cadrul unor tranzactii cu.

Cel mai bun spectacol al anului, conform UNITER, va fi pus in scena in acest weeked, la Teatrul Maghiar din Cluj

Victor sau copiii la putere, cel mai bun spectacol al anului 2013, desemnat la gala UNITER care a avut loc saptamana aceasta la Targu-Mures,va fi pus in scena sambata, de la 20. 00, la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca. Piesa este regizata de Silviu Purcarete.

LIBERTATEA PRESEI in lume, in 2013. Este cel mai scazut nivel de libertate intr-un deceniu

Libertatea presei a inregistrat in 2013 cel mai intunecat an din ultimul deceniu, in special in Egipt, Turcia, Ucraina, dar si in SUA, in ceea ce priveste problemele de securitate nationala, mentioneaza un.

Cel mai mare producator de paine din Moldova cere ajutorul statului pentru a rambursa creditele bancare

Societatea Franzeluta, cel mai mare producator de paine din Republica Moldova, a solicitat Guvernului sa fie scutita de plata dividendelor pentru anul 2013 pentru a putea rambursa un credit bancar de patru milioane de euro, contractat pentru modernizare.

Aniversarea a 10 ani: Wienerberger Brick Award cel mai important concurs de arhitectura din lume

Wienerberger organizeaza de 10 ani Brick Award, cel mai important concurs de arhitectura din lume destinat cladirilor realizate din caramida.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )