Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tendintele momentului in fiscalitate, discutate la WALL-STREET 360

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tendintele momentului in fiscalitate, discutate la WALL-STREET 360

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 9-14 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in fiscalitate. continuă pe Wall-Street Ro

Marius Ghenea, astazi la WALL-STREET 360: ABC-ul finantarii in online

Emisiunea WALL-STREET. ro 360 il va avea ca invitat, astazi de la ora 12:30, pe antreprenorul si advisorul 3TS Marius Ghenea, unul dintre numele grele din piata tech autohtona.

Noul Cod Fiscal, sub lupa: Schimbati-va mentalitatea si NU mai comiteti abuzuri

Noul Cod fiscal, dezbatut de antreprenori si specialisti in fiscalitate in cadrul Fiscal 360, conferinta organizata de wall-street. ro cu sprijinul Biris Goran si KPMG. Iata cum sunt percepute in mediul privat promisiunile Guvernului.

Cristian Ignat, 2Parale: 2015 va fi anul video. Va fi o explozie!

Cat de eficiente sunt reclamele AdWords fata de Facebook, dar si despre cat de importante sunt reclamele video si cum convertesc acestea a vorbit Cristian Ignat, manager al diviziei de PPC a 2 Parale in cadrul emisiunii WS 360.

Gabriel Biris: Se transforma ANAF intr-un grup infractional organizat? Antreprenorii isi vor pune curand intrebarea existentiala daca mai merita sa faca business

Gabriel Biris, partener al casei de avocatura Biris Goran, a criticat dur ANAF in cadrul conferintei Fiscal 360, organizata de WALL-STREET. RO, avertizand ca inspectorii fiscali nu respecta legea si forteaza contribuabilii corecti sa plateasca pretul.

Top: Cele mai scumpe produse de lux vandute online

Luxul nu este in general asociat comertului online, dar stiati ca de exemplu de pe website-ul eMag puteti cumpara chiar si o opera de arta de cateva zeci de mii de euro? Wall-Street. ro a facut un tur al mai multor retaileri online, de la magazine de.

Wall Street inchide in scadere din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri, cifrele execelente privind ocuparea fortei de munca din SUA au determinat cresterea temerilor conform carora Rezerva Federala a SUA Fed) va ridica taxele mai devreme decat era prevazut: Dow Jones a pierdut 1,54%, iar Nasdaq 1,11%.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )