Libnet.ro
UNICEF

16:31

Wall Street inchide in scadere din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri, cifrele execelente privind ocuparea fortei de munca din SUA au determinat cresterea temerilor conform carora Rezerva Federala a SUA Fed) va ridica taxele mai devreme decat era prevazut: Dow Jones a pierdut 1,54%, iar Nasdaq 1,11%. continuă pe Hotnews

Marius Ghenea, astazi la WALL-STREET 360: ABC-ul finantarii in online

Emisiunea WALL-STREET. ro 360 il va avea ca invitat, astazi de la ora 12:30, pe antreprenorul si advisorul 3TS Marius Ghenea, unul dintre numele grele din piata tech autohtona.

Ignat, 2Parale, la WALL-STREET 360: 2015, anul performance si video - sfaturi si date concrete

Invitatul emisiunii de astazi la WALL-STREET 360 este Cristian Ignat, manager al diviziei de pay per click din 2Parale. ro . El va vorbi despre eficienta reclamelor AdWords vs Facebook, importanta reclamelor video si cum convertesc acestea.

Orasul din Romania in care politistii protesteaza: refuza sa mai asigure ordinea publica

Politistii locali din Ploiesti au declansat un protest spontan, refuzand sa mai iasa pe strada pentru a asigura ordinea publica, dupa ce au aflat ca nu vor primi norma de hrana prevazuta prin hotarare a Consiliului Local din cauza ca nimeni din.

DIICOT: Atacurile informatice, in evolutie

Modalitatea de executare a atacurilor cibernetice a evoluat, insa, din cauza legislatiei in vigoare, DIICOT se afla in imposibilitatea de a obtine probe tehnice legate de comunicatiile GSM, a spus procurorul sef adjunct al structurii din Ministerul.

Valentin Radu, Marketizator, la WS360: un website e ca si cum ai construi o cladire! Cum iti poti creste rata de conversie?

Valentin Radu, CEO Marketizator, a declarat la emisiunea Wall-Street 360 cum isi pot creste ratele de conversie magazinele online, dar si cat de importanta este infrastrutura software pentru ecommerce pentru ca a face un website e ca si cum ai construi.

Noul Cod Fiscal, sub lupa: Schimbati-va mentalitatea si NU mai comiteti abuzuri

Noul Cod fiscal, dezbatut de antreprenori si specialisti in fiscalitate in cadrul Fiscal 360, conferinta organizata de wall-street. ro cu sprijinul Biris Goran si KPMG. Iata cum sunt percepute in mediul privat promisiunile Guvernului.

Gabriel Biris: Se transforma ANAF intr-un grup infractional organizat? Antreprenorii isi vor pune curand intrebarea existentiala daca mai merita sa faca business

Gabriel Biris, partener al casei de avocatura Biris Goran, a criticat dur ANAF in cadrul conferintei Fiscal 360, organizata de WALL-STREET. RO, avertizand ca inspectorii fiscali nu respecta legea si forteaza contribuabilii corecti sa plateasca pretul.

7 carti de economie pe intelesul tuturor

Economia poate fi plictisitoare sau de-a dreptul greoaie, insa, fie ca ne dam sau nu seama, avem nevoie sa intelegem cel putin bazele mecanismelor economice pentru a supravietui intr-o lume din ce in ce mai competitiva. RO va prezinta 7.

Carti de economie pe intelesul tuturor: descopera misterele economice care ne inconjoara.

Economia poate fi plictisitoare sau de-a dreptul greoaie, insa, fie ca ne dam sau nu seama, avem nevoie sa intelegem cel putin bazele mecanismelor economice pentru a supravietui intr-o lume din ce in ce mai competitiva. RO va prezinta 7.

Stare de urgenta in sudul Bulgariei, din cauza ninsorilor abundente

Autoritatile din orasul Rudozem, situat in regiunea Smolian, au decretat stare de urgenta din cauza ninsorilor abundente care afecteaza sudul Bulgariei. Cea mai mare parte a orasului Smolian, o localitate .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )