Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tenis de masa: Echipa feminina a Romniei a cstigat grupa la Mondiale, dupa o victorie splendida cu Coreea de Nord

Hotnews Hotnews,
 Tenis de masa: Echipa feminina a Romniei a cstigat grupa la Mondiale, dupa o victorie splendida cu Coreea de Nord

Echipa feminina a Romaniei a reusit o victorie splendida cu Coreea de Nord, 3-1, marti seara, la Campionatele Mondiale de tenis de masa pe echipe de la Halmstad Suedia), in urma careia a castigat Grupa C si s-a calificat direct in sferturile de finala. continuă pe Hotnews

CM de Tenis de Masa Echipa Romniei pentru meciul cu Olanda, hotarta de arbitru, care le-a lasat pe dinafara pe cele mai bune jucatoare / Regulamentul, schimbat n seara anterioara, cnd romncele se antrenau

Situatie extrem de ciudata la Mondialul de tenis de masa, unde echipa Romaniei pentru intalnirea cu Olanda a fost hotarata de arbitrul intalnirii, acesta alegand jucatoarele in ordine alfabetica, ceea ce le-a lasat in afara intalnirii pe cele mai bune componente, Samara si Szocs. Federatia Romana cere rejucarea intalnirii, pierduta de tricolore.

CM: Echipa feminina de tenis de masa a Romniei, victorie cu Cehia (3-1)

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a invins Cehia, scor 3-1, duminica, in grupa C de la Campionatul Mondial pe echipe din Suedia.

CM Tenis de masa (m): Echipa Romniei, prima victorie la competitia din Suedia

Selectionata masculina a Romaniei a fost invinsa de Germania cu 3-0, dar a obtinut si prima victorie, 3-1 cu Slovenia, luni, in Grupa A a Campionatelor Mondiale de tenis de masa pe echipe de la Halmstad Suedia).

CM Tenis de masa (f): Romnia, victorie cu Taiwan (3-0)

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a invins Taiwan, scor 3-0, marti, in grupa C de la Campionatul Mondial pe echipe din Suedia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )