Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tenis Perechea Begu/Irigoyen a castigat proba de dublu la Rio de Janeiro

Hotnews Hotnews,
 Tenis Perechea Begu/Irigoyen a castigat proba de dublu la Rio de Janeiro

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) a castigat, sambata, proba de dublu din cadrul turneului de la Rio de Janeiro, dotat cu premii de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Tenis: Perechea Begu/Irigoyen s-a calificat in semifinalele turneului de la Rio de Janeiro

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Rio de Janeiro, relateaza Mediafax. Begu si Irigoyen au invins in.

Tenis Irina Begu si Maria Irigoyen, in finala probei de dublu la Rio de Janeiro

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Irina Begu si argentinianca Maria Irigoyen s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Rio de Janeiro Brazilia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, dupa o victorie cu 6-2, 6-7 5), 10-8 in fata principalelor favorite, Barbora Zahlavova-Strycova/Klara Zakopalova Cehia), in semifinale, noteaza Agerpres.

Tenis: Irina Begu si Maria Irigoyen, in finala probei de dublu la Rio de Janeiro.

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Irina Begu si argentinianca Maria Irigoyen s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Rio de Janeiro Brazilia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, dupa o victorie cu 6-2, 6-7 5), 10-8 in fata principalelor favorite, Barbora Zahlavova-Strycova/Klara Zakopalova Cehia), in semifinale. Begu si Irigoyen au avut nevoie de o ora si 45 de minute pentru a obtine calificarea in ultimul act, in care vor .

TENIS Irina Begu a fost eliminata din sferturile de finala de la Rio de Janeiro

Irina Begu 145 WTA) a pierdut meciul cu Teliana Pereira 98 WTA), disputat vineri. Romanca a fost invinsa de jucatoarea din Brazilia cu scorul de 6-4, 6-4.

Norvegia a urcat pe primul loc in clasamentul pe medalii la Soci, dupa ce a castigat proba feminina de schi fond - sprint, stilul clasic

Norvegia a obtinut a opta medalie de aur la Soci si a urcat pe primul loc in clasamentul pe medalii al Jocurilor Olimpice de iarna, dupa ce echipa feminina a acestei tari a castigat proba de sprint, stilul.

Tenis: Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen s-a calificat in finala turneului de la Rio de Janeiro

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Rio de Janeiro, relateaza Mediafax. Cele doua au trecut in semifinale de.

TENIS Irina Begu s-a calificat in finala de dublu de la Rio de Janeiro

Irina Begu si argentinianca Maria Irigoyen s-au calificat in finala probei de dublu de la Rio de Janeiro. Ultimul act al turneului din Brazilia se va juca sambata, incepand cu ora 20.

Tenis: Perechea Florin Mergea/ Oliver Marach a fost eliminata in primul tur la Rio de Janeiro

Perechea Florin Mergea/Oliver Marach Romania/Austria) a fost eliminata, miercuri, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rio de Janeiro, relateaza Mediafax. Mergea si Marach au fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )