Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tenis: Perechea Monica Niculescu/Klara Zakopalova s-a calificat in turul doi al turneului de la Doha

B1 B1,
Tenis: Perechea Monica Niculescu/Klara Zakopalova s-a calificat in turul doi al turneului de la Doha

Perechea Monica Niculescu/Klara Zakopalova Romania/Cehia) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Doha, relateaza Mediafax. Niculescu si Zakopalova au invins, in runda. continuă pe B1

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul trei al turneului de la Doha

Monica Niculescu, locul 54 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Doha Qatar), relateaza Mediafax. Niculescu a invins-o, in turul doi, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, dupa doua ore si cinci.

Imagini cu Sorana Cirstea si Monica Niculescu de la Doha, trimise de un cititor

Un cititor al onlinesport. ro, Dan Diala, ne-a trimis cateva imagini de la turneul de tenis de la Doha, cu Sorana Cirstea si Monica Niculescu, pe care le publicam mai jos.

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului de la Doha

Monica Niculescu, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Doha, relateaza Mediafax. Romanca a reusit calificarea dupa ce a invins-o pe Fatma Al Nabhani locul 458.

GAME cu GAME Sorana Cirstea si Monica Niculescu la Doha

Sorana Cirstea si Monica Niculescu au jucatastazi, de la ora 15:00, in turneul de tenis WTA de la Doha, in primul tur. Simona Halep joaca miercuri direct in turul al doilea. Amanunte live text, aici.

LIVE Sorana Cirstea si Monica Niculescu la Doha

Sorana Cirstea si Monica Niculescu joaca astazi, de la ora 15:00, in turneul de tenis WTA de la Doha, in primul tur. Simona Halep joaca miercuri direct in turul al doilea. Amanunte live text, aici.

AZI LIVE Sorana Cirstea si Monica Niculescu la Doha

Sorana Cirstea si Monica Niculescu joaca astazi, de la ora 15:00, in turneul de tenis WTA de la Doha, in primul tur. Simona Halep joaca miercuri direct in turul al doilea. Amanunte live text, aici.

WTA Doha: Sorana Carstea si Monica Niculescu, in turul doi

Sorana Carstea s-a calificat cu mari emotii in turul doi al turneului WTA de la Doha, sportiva din Romania salvand chiar o minge de meci in fata jucatoarei Alla Kudryavtseva, locul 125 mondial. Monica Niculescu nu a avut nicio emotie cu Fatma Al Nabhani.

Monica Niculescu: Aoleu, nici la cumparaturi nu scap

Dupa calificarea obtinuta alaturi de echipa Romaniei in barajul pentru Grupa Mondiala II la Fed Cup, Monica Niculescu nu este obisnuita sa fie vedeta.

Monica Niculescu s-a calificat in optimi la Doha, dupa un meci epuizant contra unei foste partenere a lui Horia Tecau

Monica Niculescu a avut nevoie de mai mult de doua ore pentru a o invinge, in trei seturi, pe americanca Bethanie Mattek-Sands locul 42 mondial). Gratie acestui succes romanca s-a calificat in optimile turneului WTA de la Doha.

Tenis: Perechea Raluca Ioana Olaru/Sandra Klemenschits, eliminata in primul tur al turneului de la Doha

Perechea Raluca Ioana Olaru/Sandra Klemenschits a fost eliminata, marti, in primul tur al turneului categorie Premier 5 de la Doha, potrivit Mediafax. Olaru si Klemenschits au fost invinse in runda.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )