Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tenis: Simona Halep a cedat cu 6-3, 6-0 partida cu Dominika Cibulkova din sferturile Australian Open

Adevărul Adevărul,
Tenis: Simona Halep a cedat cu 6-3, 6-0 partida cu Dominika Cibulkova din sferturile Australian Open

Calificata in premiera in sferturile de finala ale unui Grand Slam, Simona Halep a avut sansa de a accede inntre ultimele patru jucatoare de la Australian Open, insa a cedat fara drept de apel. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a CALIFICAT in optimile Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza AFP, conform Mediafax. Halep a.

Ponta o felicita pe Simona Halep: Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci!.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, pe Facebook, pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului Australian Open. Citeste si: Simona Halep, in sferturi la Australian Open! Simona Halep merge in sferturile de finala de la Australian Open! Felicitari pentru parcursul de pana acum! Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci, cu Dominika Cibulkova!, scrie Ponta luni pe contul sau de Facebook. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep N.

Simona Halep face istorie in tenis: a invins-o pe Jelena Jankovici si ajunge in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Jelena Jankovici Serbia - locul 8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0, informeaza site-ul oficial al.

VIDEO Simona Halep s-a calificat in premiera in optimile Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 11, s-a calificat in premiera in optimile turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, sambata, la Melbourne, pe kazaha Zarina Dias 20 ani, 152 WTA), cu scorul de 6-1, 6-4. UPDATE: In optimi, Halep se va duela cu Jelena Jankovic - meciul se va juca duminica dimineata, de la ora 02:00.

VICTORIE ISTORICA pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Jelena Jankovici Serbia - locul 8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0,.

Simona Halep s-a calificat in premiera in optimile Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 11, s-a calificat in premiera in optimile turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, sambata, la Melbourne, pe kazaha Zarina Dias 20 ani, 152 WTA), cu scorul de 6-1, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, astazi, in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Zarina Dias Kazahstan), jucatoare venita din calificari si locul 152 WTA. In optimi, Halep va juca in compania Jelenei Jankovici, din Serbia, cap de serie numarul 8, sportiva pregatita de Andrei Mlendea, fostul antrenor al romancei. Pentru calificarea in optimi, Halep .

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Australian Open. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Zarina Dias.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open.

FOTO Victorie istorica la Australian Open: Simona Halep a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovici

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep s-a impus, luni dimineata, in fata sarboaicei Jelena Jankovici, numarul opt mondial, cu scorul final 6-4, 2-6, 6-0 in cadrul optimilor de finala de la Australian Open. Romanca merge astfel in sferturile de finala, printre primele opt jucatoare de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )