Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO Victorie istorica la Australian Open: Simona Halep a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovici

Adevărul Adevărul,
FOTO Victorie istorica la Australian Open: Simona Halep a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovici

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep s-a impus, luni dimineata, in fata sarboaicei Jelena Jankovici, numarul opt mondial, cu scorul final 6-4, 2-6, 6-0 in cadrul optimilor de finala de la Australian Open. Romanca merge astfel in sferturile de finala, printre primele opt jucatoare de la Melbourne. continuă pe Adevărul

Victorie istorica la Australian Open: Simona Halep a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovici

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep s-a impus, luni dimineata, in fata sarboaicei Jelena Jankovici, numarul opt mondial, cu scorul final 6-4, 2-6, 6-0 in cadrul optimilor de finala de la Australian Open. Romanca merge astfel in sferturile de finala, printre primele opt jucatoare de la Melbourne.

Simona Halep in sferturi de finala la Australian Open

Performanta istorica pentru Simona Halep intr-un turneu de Mare Slem, dupa ce aceasta s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open.

Australian Open: Simona Halep se califica in premiera in sferturi; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep cap de serie nr. 11) a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0.

VIDEO Australian Open: Simona Halep se califica in premiera in sferturi; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep cap de serie nr. 11) a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0.

Simona Halep - Zarina Diyas, in direct pe Eurosport 2

Eurosport 2 transmite in direct al treilea meci al Simonei Halep de la Australian Open.

Monica Niculescu a fost eliminata din proba de simplu, de la Australian Open. Simona Halep a ramas singura romanca

Monica Niculescu a ratat calificarea in optimile de finala ale turneului de la Australian Open, dupa ce a fost eliminata, vineri, din proba de simplu.

Simona Halep are primul adversar pe masura: Jelena Jankovic

Calificarea in premiera a Simonei Halep in optimile de finala de la Melbourne ii aduce in fata un advesar dificil, pe sarboaica Jelena Jankovic.

Ponta o felicita pe Simona Halep: Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci!.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, pe Facebook, pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului Australian Open. Citeste si: Simona Halep, in sferturi la Australian Open! Simona Halep merge in sferturile de finala de la Australian Open! Felicitari pentru parcursul de pana acum! Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci, cu Dominika Cibulkova!, scrie Ponta luni pe contul sau de Facebook. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep N.

Cine este Dominika Cibulkova, adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open

Simona Halep este la un pas de semifinale la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, iar intre jucatoarea noastra si careul de asi la Antipozi sta doar Dominika Cibulkova.

Halep in optimi de finala la Australian Open

Simona Halep scrie istorie la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce s-a calificat, sambata dimineata, in faza optimilor de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )