Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tenismenul Marius Copil s-a calificat in turul doi la Stockholm

B1 B1,
Tenismenul Marius Copil s-a calificat in turul doi la Stockholm

Tenismenul Marius Copil, locul 181 ATP si venit din calificari, a acces, marti, in turul doi al turneului de la Stockholm Suedia), relateaza Mediafax. Copil l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 7-6 4),. continuă pe B1

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului de la Moscova

Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, s-a calificat in turul doi la Kremlin Cup, turneu care are loc la Moscova, relateaza Mediafax. Begu a trecut in runda inaugurala de croata Donna Vekici, locul 83 mondial, scor 7-6.

Monica Niculescu, in turul doi al turneului WTA din Luxemburg

Monica Niculescu, cap de serie numarul opt, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului WTA de la Luxemburg. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Traian Basescu: Daca Iohannis ajunge in turul doi, nu ma duc la vot

Traian Basescu a declarat luni ca, daca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ajunge in turul doi al alegerilor prezindentiale, nu se va duce sa voteze.

VIDEO. Elena Udrea, pentru B1: Ponta si Iohannis nu se critica, nu se refera unul la celalalt. Aproape ca se sustin reciproc. Daca intru in turul doi voi fi presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Elena Udrea: De cand a inceput campania electorala, primii doi candidati, asa cum arata sondajele, desi primul reprezinta puterea si altul reprezinta opozitia, nu am nimic a-si reprosa. Nu se critica, nu se refera unul la celalalt, dimpotriva. Domnul Victor Ponta, candidatul puterii, si domnul Klaus Iohannis, candidatul opozitiei, aproape ca se sustin reciproc. Si asta vedem in modul in care se desfasoara campania electorala in ceea ce inseamna publicitatea stradala. Este jumatate rosi si jumatate albastru de la Ponta si Iohannis .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )