Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tensiunea legata de exploatarea gazelor de sist nu se va stinge prea curand. Ce spune Florin Mihut, avocat specialist in drepturi europene

Antena3 Antena3,
Tensiunea legata de exploatarea gazelor de sist nu se va stinge prea curand. Ce spune Florin Mihut, avocat specialist in drepturi europene

Companiile care vor exploata gazele de sist din Europa vor trebui sa respecte un pachet de legi stricte, scrie portalul european Euractiv citand o sursa din Comisia Europeana. Bruxelles-ul urmeaza sa adopte o. continuă pe Antena3

Comisia Europeana pregateste o directiva pentru exploatarea gazelor de sist.

Companiile care exploateaza gazele de sist si care opereaza in Europa vor fi obligate sa respecte un pachet legislativ strict, care ar urma sa fie pregatit de Comisia Europeana, conform EurActiv. com. Pana acum, fiecare tara europeana a fost libera sa-si aleaga propriile solutii pentru exploatarea gazelor de sist, dar acum executivul comunitar intentioneaza sa impuna reguli clare, prin care sa previna riscurile de mediu si de sanatate. Citeste si: Harta gazelor de sist din Romania Comisia .

Laszlo Borbely: Lipsa de comunicare, principala problema in exploatarea gazelor de sist in Romania

Fostul ministru al Mediului, Laszlo Borbely, considera ca lipsa de comunicare este principala problema in ceea ce priveste exploatarea gazelor de sist in Romania. Problema, dupa parerea mea, e una simpla:.

Un deputat PDL cere studii complexe inainte de exploatarea gazelor de sist

Deputatul Partidului Democrat Liberal PDL) Florin Gheorghe solicita elaborarea unor studii de impact mult mai complexe fata de cele realizate in prezent inainte de exploatarea gazelor de sist, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Crin Antonescu despre exploatarea gazelor de sist: Comunicarea este cruciala in astfel de cazuri.

Crin Antonescu sustine ca in cazul protestelor de la Pungesti privind exploatarea gazelor de sist, comunicarea este foarte importanta. Trebuie sa spunem care este avantajul Romaniei, a declarat Crin Antonescu, la B1TV. Acordarea unei licente este o chestiune care tine de Gurven. Trebuie sa spunem oamenilor foarte clar, mai mult decat lucrurile generale pentru ca cu cat dai mai multe detalii, cu atat esti mai convingator. Trebuie sa stim si sa spunem tot ceea ce stim pana la capat. Eu nu .

Crin Antonescu: Comunicarea este cruciala in exploatarea gazelor de sist (VIDEO)

CrinAntonescu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Interviurile lui Cristoiu de pe B1 TV, despre exploatarea gazelor de sist, precum si de protestele organizate la Pungesti. Acordarea unei .

Protestele fata de exploatarea gazelor de sist se intensifica in lume

Mii de persoane protesteaza sambata in Franta, Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Germania si Romania, cu ocazia Zilei Mondiale Anti Fracturare Hidraulica, relateaza Le Monde.

Protestele fata de exploatarea gazelor de sist se intensifica in lume.

In timp ce tot mai multe tari autorizeaza explorarea si exploatarea de petrol si gaze de sist, contestarile se succeda, astfel ca sambata mii de persoane urmeaza sa protesteze in Franta la Paris, Toulouse, Lille sau Nisa), in Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Germania si Romania cu ocazia Zilei Mondiale impotriva gazelor de sist. Protestele satenilor fata de proiectele de explorare la Silistea, in nord-estul Romaniei, au avut efect asupra Chevron,gigantul american anuntind, joi, .

Subiectele Zilei: Romania, in capot si slapi, s-a facut de ras la Frankfurt. Ministrul Culturii nu intelege a cui este vina; Cine si cum a transformat vizita vasluienilor la exploatarea Chevron din Polonia intr-o susanea mioritica; Comparatie Boc - Ponta

Harta gazelor de sist din Romania. Cu incepere din anul 2000, guvernele care s-au succedat la conducerea tarii au semnat nu mai putin de 59 de acorduri petroliere ce fac posibila, in viitor si in anumite conditii, exploatarea gazelor de sist. Anul incredibil al Simonei Halep. Constanteanca are 22 de ani si si-a urmarit visul de a face performanta pana la capat, neprecupetind nici un efort pentru a ajunge in top.

VIDEO Crin Antonescu, la Digi24: Am o optiune de mult in privinta gazelor de sist, o optiune deschisa / Adunarea asta de PPDD-isti e ca bomba atomica in Razboiul Rece, nu o folosim dar o avem

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat marti seara, la Digi24, ca este in favoarea exploatarii gazelor de sist, dar ca aceste proiecte de valorificare a resurselor trebuie comunicate mai bine de catre Guvern. Am o optiune de mult in privinta gazelor de sist, am o optiune deschisa . ) Sunt de acord ca Romania trebuie sa aiba obiectivul independentei energetice, si exploatarea gazelor de sist poate fi o sansa in aceasta privinta. Sunt la fel de convins ca acest concept trebuie sa fie foarte bine comunicat, a spus Antonescu.

Proteste fata de exploatarea gazelor de sist au loc, astazi, in mai multe tari

Mii de persoane vor protesta, astazi, in Franta, Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Germania si Romania, cu ocazia Zilei Mondiale Anti Fracturare Hidraulica, relateaza Le Monde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )