Libnet.ro
UNICEF

18:00

Protestele fata de exploatarea gazelor de sist se intensifica in lume

Hotnews Hotnews,
 Protestele fata de exploatarea gazelor de sist se intensifica in lume

Mii de persoane protesteaza sambata in Franta, Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Germania si Romania, cu ocazia Zilei Mondiale Anti Fracturare Hidraulica, relateaza Le Monde. continuă pe Hotnews

Proteste violente in Canada fata de exploatarea gazelor de sist

Autoritatile din provincia New Brunswick din estul Canadei au arestat 40 de oameni joi, dupa ce acestia au blocat o autostrada si au incendiat mai multe masini, protestand fata de exploatarea gazelor sist in regiune.

Sute de persoane au protestat in Ucraina fata de exploatarea gazelor de sist de catre Chevron

Sute de ucraineni au protestat, joi, in orasul Lvov vest) fata de planurile companiei Chevron de exploatare a gazelor de sist, informeaza publicatia GlobalPost, potrivit Mediafax.

Protestele fata de exploatarea gazelor de sist se intensifica in lume.

In timp ce tot mai multe tari autorizeaza explorarea si exploatarea de petrol si gaze de sist, contestarile se succeda, astfel ca sambata mii de persoane urmeaza sa protesteze in Franta la Paris, Toulouse, Lille sau Nisa), in Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Germania si Romania cu ocazia Zilei Mondiale impotriva gazelor de sist. Protestele satenilor fata de proiectele de explorare la Silistea, in nord-estul Romaniei, au avut efect asupra Chevron,gigantul american anuntind, joi, .

Nechifor si Voicu: Lipsa de informare, motivul protestelor fata de exploatarea gazelor de sist.

Presedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor, si ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu considera ca una dintre cauzele care au dus la declansarea protestelor din judetul Vaslui fata de exploatarea gazelor de sist este lipsa de informare pe marginea subiectului. Faptul ca informarea nu a fost suficient de bine facuta pe acest subiect ar putea fi una dintre cauzele protestului. In al doilea rand, putem discuta si despre faptul ca exista si protestele fata de proiectul Rosia .

SUBIECTIV. Lipsa de informare, motivul protestelor fata de exploatarea gazelor de sist

Lipsa de informare pe marginea subiectului reprezinta una dintre cauzele care au dus la declansarea protestelor din judetul Vaslui fata de exploatarea gazelor de sist, considera presedintele CJ Suceava,.

Protestam pentru tara. Protestele fata de explorarea gazelor de sist au continuat la Barlad

Protestele fata de explorarea gazelor de sist au continuat la Barlad. Sute de persoane din mai multe zone ale tarii s-au adunat in centrul Barladului unde au format un lant uman ca sa isi strige.

Noi nu plecam de aici! Locuitorii din Pungesti continua protestele fata de explorarea gazelor de sist

Locuitorii din Pungesti continua protestele fata de explorarea gazelor de sist, desi compania Chevron si-a retras utilajele. Consilierii locali au hotarat sa organizeze pe 24 noiembrie un referendum in.

Ponta sustine ca nu si-a schimbat pozitia fata de exploatarea gazelor de sist

Premierul Victor Ponta a declarat, vorbind despre protestul de la Pungesti, ca nu si-a schimbat pozitia privind exploatarea gazelor de sist, deoarece pentru Romania este foarte important sa fie independenta.

Proteste fata de exploatarea gazelor de sist au loc, astazi, in mai multe tari

Mii de persoane vor protesta, astazi, in Franta, Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Germania si Romania, cu ocazia Zilei Mondiale Anti Fracturare Hidraulica, relateaza Le Monde.

Proteste in Ucraina fata de exploatarea gazelor de sist.

Sute de ucraineni au protestat, joi, in orasul Lvov vest) fata de planurile companiei Chevron de exploatare a gazelor de sist. Sute de manifestanti s-au adunat in orasul Lvov, in vestul Ucrainei, denuntand contractul obtinut de grupul energetic american Chevron care prevede exploatarea unor zacaminte de sist din zona Oleski, ce ar contine, potrivit prospectiilor, aproximativ 3. 000 de miliarde de metri cubi de gaz, informeaza publicatia GlobalPost, citata de Mediafax. Localnicii sunt .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )