Libnet.ro
UNICEF

09:15

Teorie incredibila despre moartea lui Dan Condrea. Un expert in inventica si cercetare arunca in aer ipoteza sinuciderii

Antena3 Antena3,
Teorie incredibila despre moartea lui Dan Condrea. Un expert in inventica si cercetare arunca in aer ipoteza sinuciderii

Misterul mortii lui Dan Condrea incearca sa fie descifrat si prin teorii socante. Inginerul Simion Dascalu, seful Centrului European de Afaceri, Inventica si Cercetare, avanseaza o ipoteza potrivit. continuă pe Antena3

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat masinile

Mircea Badea si-a expus punctul de vedere in privinta mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, in lumina celor prezentate la Sinteza Zilei, acolo unde a fost prezenta si Gabriela Pelin,.

Ce spune Traian Basescu despre moartea lui Dan Condrea

Traian Basescu a vorbit, marti, despremoartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Potrivit fostului presedinte, Dan Condrea a avut un accident.

Basescu, despre moartea lui Dan Condrea: Exclus ca vreun serviciu romanesc sa se ocupe cu asa ceva. Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Serviciile secrete te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot, a declarat miercuri fostul presedinte Traian Basescu, referindu-se la moartea patronului He.

Marturii explozive despre cum a murit Dan Condrea. Soferul martor la accident, dus la audieri dupa dezvaluirile de la Antena 3

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Cei doi martori ai acestui accident au fost audiati deja de.

Marturii explozive despre cum a murit Dan Condrea. Soferul martor la accident: Prea multe minciuni!

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Cei doi martori ai acestui accident au fost audiati deja de.

Traian Basescu, despre moartea lui Dan Condrea: Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile, te pot compromite, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Intr-o conferinta de presa avuta la Suceava, fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre moartea patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea. El a spus ca dupa parerea sa, serviciile secrete nu ar fi implicate in niciun fel in decesul lui Condrea.

Fostul procuror oradean Alexandru Lele, despre moartea lui Dan Condrea: Rezolva foarte multe pentru

Avocatul oradean Alexandru Lele, fost procuror, este de parere ca in cazul mortii Dan Condrea ar trebui luata in calcul si varianta determinarii sinuciderii. Potrivit avocatului, raspunsurile in acest caz trebuie cautate nu la locul accidentului, ci in convorbirile pe care Condrea le-a avut de la momentul izbucnirii scandalului dezinfectantilor diluati.

Razvan Savaliuc: Se spera sa se inchida afacerea prin moartea lui Dan Condrea

Jurnalistul Razvan Savaliuc este de parere ca moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, nu este un accident si are rolul de a inchide intreg scandalul biocidelor. Din cauza ca nu se ia la.

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Orice scenariu este posibil, mai putin cel al accidentului

Mircea Badea crede ca singura ipoteza care ar trebui exclusa in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmatiile au fost facute marti, la Sinteza.

O marturie necunoscuta a lui Dan Condrea

Moartea lui Dan Condrea provoaca o mutatie a perspectivei din care a fost privita, pana acum, afacerea Hexi Pharma, care a cuprins doar incriminari la adresa firmei si a patronului sau, insa transformarea acestuia din urma in victima a unui accident obliga la publicarea tuturor detaliilor necunoscute in legatura cu acest scandal, astfel ca este posibil ca, prin contributie colectiva, eventual, cazul sa dobandeasca o imagine diferita. Noi insine ne aflam in posesia unei declaratii a lui Dan Condrea, pe care pana acum nu am considerat-o publicabila, asteptand clarificarile pe care el le-a promis. Acum, insa, a-i publica declaratiile devine o obligatie fata de interesul public. in data de 18 mai 2016, la intrebarea Cine ar vrea sa ia locul din piata societatii Hexi Pharma?, Dan Condrea a afirmat urmatoarele: Anios, cine. Ei au orchestrat cu maiestrie aceasta campanie. Poti sa ii transmiti lui Tolontan sa stea linistit ca nu vom mai produce biocide. Am vazut ca s-a enervat ca inca eram pe lista ministerului. Gata. Hexi nu va mai fi pe piata. Cu stima, Dr. Dan Condrea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )