Libnet.ro
UNICEF

15:01

Terapia prin muzica vine in ajutorul celor care sufera de diverse dependente

B1 B1,
Terapia prin muzica vine in ajutorul celor care sufera de diverse dependente

Terapia prin muzica vine in ajutorul celor dependenti de alcool, jocuri de noroc, de sex sau de telefon mobil, noteaza Digi 24. Acest tip de terapie este una dintre metodele cele mai eficiente, sustin specialistii,. continuă pe B1

GALERIE FOTO. Cum arata Ponta dupa operatie. Premierul le-a multumit medicilor si celor care i-au fost alaturi

Victor Ponta, premierul revenit din Turcia unde a suferit o interventie chirurgicala la genunchi, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook un mesaj in care le multumeste atat doctorilor care l-au operat, cat si celor celor care au fost alaturi de el in ultimele saptamani.

Victor Ponta, primul mesaj dupa revenirea in tara: Multumesc tuturor celor care in aceste saptamani dificile au fost cu inima alaturi de mine!

Premierul Victor Ponta a postat miercuri pe Facebook, dupa revenirea in tara, un mesaj de multumire, adresat celor care i-au fost alaturi in ultima perioadaMultumesc tuturor celor care in aceste.

Rusia s-a opus prin veto unei rezolutii ONU care recunoaste masacrul de la Srebrenita ca genocid

Rusia s-a folosit de dreptul de veto in cadrul Consiliului de Securitate al ONU si s-a opus unei rezolutii prin care masacrul de la Srebrenita era recunoscut ca genocid, informeaza BBC News. Alte patru tari.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1934 seconds )