Libnet.ro
UNICEF

13:00

Teroare intr-un orasel din Germania. Politia a avertizat locuitorii sa ramana in case. Ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Teroare intr-un orasel din Germania. Politia a avertizat locuitorii sa ramana in case. Ce s-a intamplat

Doi mistreti au terorizat vineri un orasel din nordul Germaniei dupa ce au dat buzna in centrul orasului, inspaimantand locuitorii, ranind patru oameni si intrand intr-o. continuă pe Antena3

Produsele Negro 2000, apreciate la targul Anuga din Germania

Compania Negro 2000 a fost prezenta cu stand propriu la Targul Anuga, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare si de bauturi din Europa. Peste 7500 de branduri din intreaga lume si-au expus produsele la Koln, pentru cei 165. 000 de vizitatori.

Cum a ajuns o barocamera importata din Germania cu 507.000 lei sa fie cumparata de Spitalul Floreasca condus de Ioan Lascar cu 3,4 milioane lei

Barocamera de la Spitalul Floreasca de la care a pornit dosarul in urma caruia cunoscutul doctor Ioan Lascar a fost trimis in judecata de procurorii DNA a fost cumparata din Germania cu putin peste 507. 000 lei, pentru a ajunge sa fie vanduta spitalului cu nu mai putin de 3,4 milioane de lei, potrivit referatului de trimitere in judecata.

Cum a ajuns o barocamera importata din Germania cu 507.000 lei sa fie cumparata de Spitalul Floreasca condus de Radu Macovei si Ioan Lascar cu 3,4 milioane lei

Barocamera de la Spitalul Floreasca de la care a pornit dosarul in urma caruia cunoscutul doctor Ioan Lascar a fost trimis in judecata de procurorii DNA a fost cumparata din Germania cu putin peste 507. 000 lei, pentru a ajunge sa fie vanduta spitalului cu nu mai putin de 3,4 milioane de lei, potrivit dosarului DNA.

Posibil atac armat la o universitate din SUA. Politia este in alerta - VIDEO

Politia a raportat impuscaturi la Universitatea Howard din Washington, potrivit The Independent. Politia investigheaza campusul universitar, in urma unui apel care a raportatmai multe.

(P) Viitorul tehnologiilor SAP, pus in discutie cu experti din Germania si Romania

Cea de-a cincea conferinta IT bazata pe tehnologii SAP si cea mai complexa dintre cele de pana acum se pregateste de start. Evenimentul organizat de catre msg systems Romania va avea loc in data de 20 octombrie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Suedia: Explozie puternica in fata comisariatului din Helsingborg, politia evoca marea criminalitate

O puternica exploie a distrus in noatea de marti spre miercuri intrarea intr-un comisariat din Helsingborg, in sudul Suediei, un atac legat probabil de marea criminalitate, potrivit autoritatilor, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )