Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teroristii care au atacat Charlie Hebdo, inmormantati: locurile de veci, secrete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teroristii care au atacat Charlie Hebdo, inmormantati: locurile de veci, secrete

Unul dintre cei doi jihadisti francezi autori ai atacului de la saptamanalul Charlie Hebdo, Said Kouachi, a fost inmormantat in noaptea de vineri spre sambata in orasul Reims est), unde locuia, a anuntat sambata primaria, care s-a opus inhumarii,. continuă pe Wall-Street Ro

Un caricaturist de la Charlie Hebdo povesteste cum a creat noua coperta a revistei: Nu este coperta pe care teroristii vor sa o desenam/ Imi pare rau ca l-am desenat din nou, dar Mahomedul de pe coperta este un Mahomed care, inainte de toate, plange

Coperta primului numar al saptamanalului de satira Charlie Hebdo dupa atentate a fost desenata de unul dintre caricaturistili care au supravietuit tragediei, noteaza The Telegraph. Aceasta il infatiseaza pe profetul Mahomed tinand o pancarta pe care scrie Je suis Charlie. Caricaturistul Luz povesteste cum a creat coperta, precizand ca a dorit sa faca un desen care, in primul rand, sa ne faca sa radem.

Armele cu care teroristii au comis atacul de la redactia Charlie Hebdo, cumparate din Belgia

Armele cu care cei doi teroristi au comis atacul de la redactia Charlie Hebdo din Paris au fost cumparate din tara vecina, Belgia, sustin anchetatorii. Traficantul de arme a cerut 5. 000 de euro pentru.

FOTO Primul numar Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta, intr-un tiraj de 3 milioane de exemplare. Parizienii stau la coada pentru a cumpara revista, chioscurile si-au epuizat stocurile, iar tirajul va fi marit la 5 milioane de exemplare

Supravietuitorii din echipa saptamanalului de satira Charlie Hebdo au publicat miercuri primul numar de dupa atentat, pe a carui prima pagina apare un Mahomed cu lacrimi in ochi, in urma atacurilor armate care au bulversat Franta, o tara care a intrat in razboi impotriva terorismului, potrivit Mediafax. La o saptamana de la atacul armat comis la sediul sau miercurea trecuta - soldat cu 12 morti -, ziarul a anuntat un tiraj de trei milioane de exemplare, fata de 60. 000 de obicei, cu versiuni in numeroase limbi straine engleza, turca, spaniola, intre altele). Parizienii stau la coada pentru a cumpara Charlie Hebdo. Unele chioscuri deja si-au epuizat stocul. Ora 11:24: Tirajul primului numar Charlie Hebdo de dupa atacul armat va creste de la 3 la 5 milioane de exemplare, pentru a face fata cererii exceptionale, a declarat distribuitorul pentru AFP.

Proteste violente in Pakistan si Niger fata de ultimele caricaturi cu Mohamed din revista Charlie Hebdo

Politistii pakistanezi au tras focuri de avertizare si au intervenit cu tunuri de apa, vineri, pentru a dispersa o multime care manifesta impotriva revistei satirice franceze Charlie Hebdo in fata consulatului francez la Karachi, Pakistan. in Niger, centrul cultural francez din orasul Zinder a fost incendiat vineri de manifestanti furiosi din cauza publicarii caricaturii cu Profetul Mahomed in revista Charlie Hebdo.

Caricaturist Charlie Hebdo: Vomitam pe cei care spun dintr-o data ca sunt prietenii nostri

Un barbat a primit 4 ani de inchisoare pentru un discurs la betie, in apararea atacurilor din Paris * Fost oficial SUA: Atacurile teroriste din Paris - operatiune a serviciilor secrete americane * Guvernul de la Paris va trimite portavionul Charles de Gaulle in Orientul Mijlociu Valul de sustinere la nivel global, pentru Charlie Hebdo, vine si de la persoane care nu au vazut niciodata revista, a declarat Bernard Willem) Holtrop, caricaturist al revistei. Faptul ca Papa si Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-au aratat sustinerea fata de Charlie Hebdo ma face sa rad cu adevarat, a mai spus Willem, care nu se afla in redactie la momentul masacrului, pentru ca nu ii place sa participe la intruniri, potrivit The New York Daily News.

Tirajul Charlie Hebdo, suplimentat de la 3 la 5 milioane de exemplare pentru a face fata cererii

ACTUALIZARE 11:45 Tirajul primului numar al revistei satirice Charlie Hebdo de dupa atentatul care i-a decimat redactia saptamana trecuta a fost suplimentat de la 3 milioane la 5 milioane de exemplare, pentru a face fata unei cereri exceptionale in Franta, transmite AFP. * Saptamanalul Charlie Hebdo, distribuit in Turcia impreuna cu ziarul Cumhuriyet.

Co-fondatorul revistei Charlie Hebdo: Caricaturile cu Profetul Mahomed au fost exagerate

Unul dintre cei care au infiintat revista satirica Charlie Hebdo, care a fost vizata saptamana trecuta de un atac terorist in urma caruia au murit 12 persoane, printre care si directorul saptamanalului, Stephane Charb Charbonnier, spune ca nu a fost de acord cu decizia de a publica acele caricaturi cu Profetul Mahomed si ca este suparat pe directorul Charb, noteaza CNN.

Se extind manifestatiile contra Charlie Hebdo: trei biserici incendiate la Niamey. Cetatenii francezi, sfatuiti sa evite orice iesire

Trei biserici au fost incendiate sambata la Niamey, capitala statului african Niger. Aici, contestarea caricaturii lui Mahomed publicate de saptamanalul francez Charlie Hebdo se extinde in mai multe cartiere ale orasului, inclusiv cel al catedralei, dupa o prima manifestatie violenta care a avut loc in cursul diminetii.

Statele Unite condamna violentele de la manifestarile contra Charlie Hebdo

Statele Unite au condamnat vineri violentele care au izbucnit in mai multe tari musulmane in timpul unor mitinguri contra revistei franceze Charlie Hebdo, reafirmand dreptul universal la libera exprimare,.

Un activist rus care a manifestat neautorizat pentru sustinerea Charlie Hebdo a fost condamnat

Un activist rus a fost condamnat la opt zile de inchisoare pentru ca a manifestat in fata sediului Presedintiei pentru a sustine revista Charlie Hebdo, vizata de un atac terorist soldat cu 12 morti, relateaza AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )