Libnet.ro
UNICEF

10:30

Teroristii din Al-Qaida ameninta Franta cu noi ATENTATE

România Liberă România Liberă,
Teroristii din Al-Qaida ameninta Franta cu noi ATENTATE

Organizatia terorista Al-Qaida in Magrebul Islamic AQMI) avertizeaza Franta ca se expune unor noi atentate, daca va continua politicile ostile islamului si din cauza presei stupide, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Al-Qaida ameninta Franta cu noi atacuri teroriste

Organizatia terorista Al-Qaida in Magrebul Islamic AQMI) avertizeaza Franta ca se expune unor noi atentate daca va continua politicile ostile islamului si din cauza presei stupide, potrivit Mediafax.

Un lider Al-Qaida ameninta Franta: Nu veti fi in siguranta cat timp cat veti lupta impotriva lui Allah. Soldati care il venereaza pe Allah au ajuns printre voi

Un lider religios al Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), din care ar fi facut parte fratii Kouachi, autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a amenintat Franta cu noi atacuri, intr-o inregistrare video difuzata.

Un lider Al-Qaida ameninta Franta: Nu veti fi in siguranta cat timp veti lupta impotriva lui Allah. Soldati care il venereaza pe Allah au ajuns printre voi

Un lider al organizatiei Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), din care ar fi facut parte autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a amenintat Franta cu noi atacuri, relateaza AFP. intr-o.

Un lider al Al-Qaida ameninta Franta cu noi atacuri

Un lider religios din cadrul gruparii Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA) a amenintat de curand Franta cu noi atacuri teroriste, potrivit unei inregistrari difuzate vineri, informeaza SITE, organizatie care monitorizeaza site-urile islamiste, relateaza agentia AFP, citata de Mediafax.

Teroarea nu s-a sfarsit? Un lider al Al-Qaida ameninta Franta cu noi atacuri

Un lider religios din cadrul gruparii Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA) a amenintat de curand Franta cu noi atacuri teroriste, potrivit unei inregistrari difuzate vineri, informeaza SITE, organizatie care monitorizeaza site-urile islamiste, relateaza agentia AFP, citata de Mediafax.

Al-Qaida in Magrebul Islamic ameninta Franta cu noi ATACURI, denuntand presa stupida: Se expune la ceea ce este mai rau!

Organizatia terorista Al-Qaida in Magrebul Islamic AQMI) avertizeaza Franta ca se expune unor noi atentate daca va continua politicile ostile islamului si din cauza presei stupide, relateaza AFP, citat de.

Al-Qaida in Magrebul Islamic ameninta Franta cu noi atacuri, denuntand presa stupida

Organizatia terorista Al-Qaida in Magrebul Islamic AQMI) avertizeaza Franta ca se expune unor noi atentate daca va continua politicile ostile islamului si din cauza presei stupide, relateaza AFP.

Atentat terorist in Franta. Un lider al Al-Qaida ameninta Franta cu noi atacuri

Atentat terorist in Franta. Un lider religios din cadrul gruparii Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA) a amenintat de curand Franta cu noi atacuri teroriste, potrivit unei inregistrari difuzate vineri, informeaza SITE, organizatie care monitorizeaza site-urile islamiste, relateaza agentia AFP, citata de Mediafax.

Al-Qaida in Magrebul Islamic denunta presa stupida din Franta si ameninta cu noi atacuri

Organizatia terorista Al-Qaida in Magrebul Islamic AQMI) avertizeaza Franta ca se expune unor noi atentate daca va continua politicile ostile islamului si din cauza presei stupide, transmite AFP. in.

VIDEO. FRANTA: Noi imagini de la asaltul trupelor antitero asupra celor trei teroristi care au luat ostatici

Ministerul de Interne de la Paris a dat publicitatii, luni, noi imagini video din timpul pregatirii asaltului trupelor speciale ale Politiei si Jandarmeriei asupra celor doua locuri in care, vineri, cei trei teroristi au luat ostatici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )