Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

VIDEO. FRANTA: Noi imagini de la asaltul trupelor antitero asupra celor trei teroristi care au luat ostatici

România Liberă România Liberă,
VIDEO. FRANTA: Noi imagini de la asaltul trupelor antitero asupra celor trei teroristi care au luat ostatici

Ministerul de Interne de la Paris a dat publicitatii, luni, noi imagini video din timpul pregatirii asaltului trupelor speciale ale Politiei si Jandarmeriei asupra celor doua locuri in care, vineri, cei trei teroristi au luat ostatici. continuă pe România Liberă

VIDEO Noi imagini de la asaltul trupelor franceze asupra celor trei teoristi care au luat ostatici in Franta

Ministerul francez de interne a facut publice luni noi imagini video de la asaltul trupelor antitero ale Politiei si Jandarmeriei asupra celor doua locuri in care fratii Kouachi si Amedy Coulibaly au luat vineri ostatici.

VIDEO Imagini cutremuratoare cu asaltul trupelor antitero asupra magazinului evreiesc din Paris in care teroristul Amedy Coulibaly a luat mai multi ostatici

Postul francez BFM TV a surprins imagini cutremuratoare din momentul in care care trupele de elita antitero ale Politiei si Jandarmeriei franceze au dat asaltul decisiv asupra magazinului evreiesc in care teroristul Amedy Coulibaly s-a refugiat vineri dupa-amiaza cu mai multi ostatici. Trupele antitero au dat asaltul in jurul orei 18. 10 ora Romaniei) si au reusit eliberarea unui numar neprecizat de ostatici, precum si uciderea lui Coulibaly. Imaginile arata momentul in care trupele de elita au scos ostaticii, au intrat in cladire, dar si modul in care un politist a fost ranit de gloantele teroristului. Bilantul actiunii este insa dur: Atentatorul ucis, 3 ostatici morti, 4 ostatici raniti grav intre viata si moarte, 2 politisti raniti grav, 1 politist ranit usor surse medicale pentru RTL).

Noi imagini de la interventia trupelor antitero asupra teroristilor care au luat ostatici in Franta (VIDEO)

Noi imagini video de interventia trupelor antitero ale Politiei si Jandarmeriei asupra locurilor in care fratii Kouachi si Amedy Coulibaly au luat ostatici au fost facute publice, luni, de ministerul francez de.

VIDEO Imagini cu asaltul trupelor speciale asupra tipografiei unde asasinii de la Charlie Hebdo au luat un ostatic

Fortele anti-tero franceze au lansat un asalt vineri seara la ora locala 17:00 asupra tipografiei din comuna Dammartin-en-Goele unde fratii Kouachi, suspectati ca au executat atentatul terorist de la redactia Charlie Hebdo de miercuri s-au ascuns si ar fi luat un ostatic. Imaginile arata ofiteri deplasandu-se pe acoperisul cladirii, fum ce se ridica din zona, in timp ce pe fundal se aud explozii si focuri de mitraliera. Fratii Kouachi ar fi iesti din cladire tragand asupra fortelor de ordine, spun ziaristii de la BFM TV, insa ulterior acestia au fost ucisi.

VIDEO Franta: 700.000 de persoane au manifestat in mai multe orase, in semn de omagiu pentru victimele atacurilor jihadiste

Aproximativ 700. 000 de persoane au manifestat sambata in mai multe orase din Franta, in semn de omagiu pentru cele 17 victime ale atacurilor jihadiste comise in ultimele zile, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )