Libnet.ro
UNICEF

21:15

Test Drive Wall-Street: Mitsubishi Outlander, un SUV practic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test Drive Wall-Street: Mitsubishi Outlander, un SUV practic

Mitsubishi a lansat in Romania, la finalul anului 2012, cea de-a treia generatie a SUV-ului Outlander, un model cu 7 locuri destinat familiior, cu un portbagaj mai mare cu 50 de litri fata de modelul anterior, hayon electric, o greutate redusa cu. continuă pe Wall-Street Ro

BILANT 2014. Catalin Velescu, CEO 3M Romania, invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de marti, 2 decembrie, este Catalin Velescu, director executiv al 3M Romania, companie care are in portofoliu buretii Scotch Brite si produsele de papetarie Post-It.

2014, un an pierdut sau o perioada mai buna? Vom afla raspunsul in emisiunea de business WALL-STREET 360

Saptamanile 1-15 decembrie vor fi dedicate bilantului de an la WALL-STREET 360, emisiunea de business care abordeaza mediul de afaceri romanesc la 360 de grade.

Black Friday 2014: vezi bilantul analizat si dezbatut la WALL-STREET 360

Emisiunea de business WALL-STREET 360 a dedicat ultima saptamana concluziilor si bilanturilor post-Black Friday. Am disecat, alaturi de PayU, Fan Courier, 2Parale si evoMag, sarbatoarea reducerilor si am identificat principalele tendinte din piata.

Mihai Patrascu, evoMag.ro: 30% din clientii noi care vin de Black Friday mai fac cel putin o comanda in urmatoarele 12 luni

Mihai Patrascu, CEO al evoMag. ro, a declarat in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 ca dintre clientii noi pe care magazinul ii atrage in perioada Black Friday, circa 30% mai fac cel putin inca o comanda in urmatoarele 12 luni.

Pranz traditional cu Dragos Petrescu (City Grill) si seful Ursus: Parteneriatul inseamna mai mult decat sa dai o lovitura, sa iei banii si sa pleci

Wall-Street. ro va provoaca sa descoperiti o poveste in oglinda, in care actorii principali sunt un antreprenor roman si un manager de multinationala, al caror parcurs se intersecteaza intr-un punct comun: traditia romaneasca. Invitatii nostri in.

Wall Street si bursa din Toronto deschid in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, si din Toronto, Canada, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Top On The Move: Companiile care si-au promovat angajatii inainte de Ziua Nationala

Mai multi romani au primit probail cel mai frumos cadou pentru cariera lor: o promovare inainte de Ziua Nationala a Romaniei. Wall-Street. ro iti prezinta companiile care si-au rasplatit angajatii inainte de ziua lor.

Bursa Wall Street, subminata de sectorul petrolier, inchide intr-o crestere usoara

Wall Street a incheiat intr-o crestere usoara sesiunea de vineri, piata cantarind impactul scaderii pretului petrolului in sectoarele de distributie, transport sau energie. Conform rezultatelor finale, indicele Dow Jones Industrial Average s-a apreciat cu doar 0,49 puncte pana la 17. 828,24 puncte, atingand in extremis un nou record.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )