Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un test de saliva pentru depistarea coronavirusului, aprobat in Statele Unite

Antena3 Antena3,
Un test de saliva pentru depistarea coronavirusului, aprobat in Statele Unite

Primul test care foloseste saliva pentru a diagnostica COVID-19, a fost aprobat in Statele Unite. Noua metoda de testare va proteja medicii si va permite un numar mai mare de testari. continuă pe Antena3

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Mii de plangeri, depuse in instantele din Statele Unite din cauza efectelor pandemiei de Covid-19. Reclamantii cer despagubiri de zeci de miliarde de dolari

Mii de plangeri individuale si colective au fost depuse in instantele din Statele Unite in ultimele cateva saptamani din cauza efectelor produse de pandemia de coronavirus, cu zeci de miliarde de dolari cerute drept despagubiri. Printre tintele.

Smithfield Foods inchide una dintre cele mai mari fabrici de carne de porc din SUA, din cauza coronavirusului

Smithfield Foods, cel mai mare procesator de carne de porc din lume, a anuntat ca inchide pe termen nedefinit una dintre cele mai mari fabrici de profil din Statele Unite, din cauza mai multor cazuri de coronavirus in randul angajatilor sai, compania avertizand ca tara este periculos de aproape de o limita in aprovizionarea magazinelor alimentare, transmite Reuters.

Bill Gates lanseaza un apel catre liderii lumii si propune trei masuri pentru combaterea coronavirusului

Intr-o articol publicat de ziarul Le Monde, Bill Gates, multimiliardarul american devenit filantrop, a solicitat un raspuns concertat, o abordare globala pentru a lupta impotriva acestei boli. Bill Gates incepe prin a avertiza diferite state sa vada dincolo de granite, deoarece coronavirusul afecteaza intreaga planeta. vezi cele 3 masuri cerute de Gates.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )