Libnet.ro
UNICEF

10:00

Texas: Soldatul care a ucis trei persoane inainte de a se sinucide prezenta simptome de sindrom posttraumatic

B1 B1,
Texas: Soldatul care a ucis trei persoane inainte de a se sinucide prezenta simptome de sindrom posttraumatic

Autorului atacului comis, miercuri, la baza Fort Hood din Texas, Ivan Lopez, prezenta simptome de sindrom posttraumatic, in urma participarii la operatiuni in Irak, relateaza CNN. Lopez a dechis focul in baza. continuă pe B1

Texas: Un soldat a ucis trei persoane si a ranit alte 16 inainte de a se sinucide

Un soldat american cunoscut cu probleme psihice a ucis trei persoane si a ranit alte 16, miercuri, inainte de a se impusca in cap intr-o baza militara din Fort Hood, Texas, relateaza Reuters. Soldatul, care se.

Accident cu ambulanta in Valcea: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, miercuri, intr-un accident rutier in care a fost implicata o ambulanta, produs pe DN 7, in judetul Valcea, relateaza Mediafax. in urma coliziunii intre o ambulanta si un.

Tulcea: Focuri de arma pentru prinderea a trei persoane, la perchezitii la o grupare de braconieri

Politistii de frontiera din Tulcea au tras sase focuri de arma, marti, pentru prinderea a trei persoane, in timpul unor perchezitii facute in comuna Sarichioi. Totul s-a petrecut in cadrul unei actiuni ce a.

Trei persoane au fost ranite la Kiev dupa ce un membru al gruparii Pravii Sektor a deschis focul

Trei persoane au fost ranite la Kiev, luni seara, in urma unui atac armat produs de un membru ultranationalist din miscarea paramilitara Sectorul de Dreapta Pravi Sektor), a anuntat Ministerul ucrainean de Interne, potrivit AFP.

Explozie puternica intr-un bloc din Onesti: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-o explozie produsa intr-o garsoniera dintr-un bloc din municipiul Onesti. 11 locuinte au fost avariate in urma deflagratiei, informeaza Mediafax. Explozia.

O garsoniera din Onesti a sarit in aer. Trei persoane au fost ranite grav si au arsuri de gradul 1 si 2

Trei onesteni au fost raniti in urma unei exploziii, care s-a produs in aceasta dimineata la o garsoniera a unui bloc de pe strada Victor Babes din Onesti. Ranitii, cu varste cuprinse intre 46 si 57 de ani, sunt la spital, cu arsuri de gradul 1 si 2. Au mai fost avariate si alte 11 locuinte din zona dar si un autoturism.

O garsoniera din Onesti a sarit in aer. Trei persoane au fost ranite grav si sunt internate in spital cu arsuri de gradul 1 si 2

Trei onesteni au fost raniti in urma unei exploziii, care s-a produs in aceasta dimineata la o garsoniera a unui bloc de pe strada Victor Babes din Onesti. Ranitii, cu varste cuprinse intre 46 si 57 de ani, sunt la spital, cu arsuri de gradul 1 si 2. Au mai fost avariate si alte 11 locuinte din zona dar si un autoturism.

UCRAINA: Trei persoane au fost ranite la Kiev dupa ce un membru al Pravii Sektor a deschis focul

Un atac armat provocat de un membru al miscarii de extrema dreapta Pravii Sektor s-a soldat cu trei raniti, luni seara, in centrul Kievului si a antrenat tensiuni intre politie si aceasta grupare nationalista, a anuntat ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, citat de AFP. Doi combatanti ai fortei de autoaparare din Maidan si vicepresedintele administratiei orasului Kiev, Bogdan Dubas, se afla printre raniti, a adaugat Avakov.

Kiev: Trei persoane au fost ranite dupa ce un membru al Pravii Sektor a deschis focul.

Un atac armat provocat de un membru al miscarii de extrema dreapta Pravii Sektor s-a soldat cu trei raniti, luni seara, in centrul Kievului si a antrenat tensiuni intre politie si aceasta grupare nationalista, a anuntat ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, citat de AFP, potrivit Mediafax. Membri ai gruparii paramilitare s-au retras, impreuna cu autorul atacului armat, intr-un hotel situat in apropiere. Fortele de ordine au inconjurat hotelul, iar atacatorul s-a predat dupa aproximativ .

ULTIMA fotografie in care apare Adolf Hitler inainte de a muri. Detaliile sunt impresionante

Adolf Hitler, considerat de multi un geniu al raului, a fost mereu inconjurat de oameni care ii construiau o realitate departe de ce se intampla cu adevarat. in ultimele sale zile a vazut proportiile.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )