Libnet.ro
UNICEF

12:15

Theodor Paleologu, la finalul campanieie electorale: Avem in acest weekend o sansa la 30 de ani sa votam omul, nu calculele meschine pe hartie

B1 B1,
Theodor Paleologu, la finalul campanieie electorale: Avem in acest weekend o sansa la 30 de ani sa votam omul, nu calculele meschine pe hartie

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a transmis un ultime mesaj, vineri seara, la incheierea campaniei electorale. Acesta s-a referit la lipsa dezbaterilor din timpul campaniei si le-a cerut. continuă pe B1

Theodor Paleologu (PMP): Sunt satul de ce avem de atatia ani. Romania are nevoie de respect, educatie, performanta

Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat intr-un interviu pentru stiripesurse ca este satul de Klaus Iohannis, Viorica Dancila si nu crede in fotele lui Dan Barna. Pentru ca.

THEODOR PALEOLOGU: Atat domnul Iohannis, cat si doamna Dancila sunt simboluri ale esecului invatamantului romanesc

Candidatul PMP la Presedintia Romaniei, Theodor Paleologu, considera ca doi dintre contracandidatii sai - Klaus Iohannis si Viorica Dancila - sunt simboluri ale esecului invatamantului romanesc, el facand aceasta afirmatie in legatura cu faptul ca ambii au predat elevilor, transmite News. ro.

Schimbarea Constitutiei, punctul de la care ar trebui sa inceapa planul de tara pentru urmatorii zece ani: Ce propuneri au Kelemen Hunor, Theodor Paleologu si Dan Barna

Schimbarea Constitutiei este un obiectiv care ar trebui indeplinit cat mai curand, sunt de acord prezidentiabilul UDMR, Kelemen Hunor, candidatul PMP Theodor Paleologu si cel al USR Dan.

VIDEO Dezbatere electorala la Europa FM. Au participat Dan Barna, Theodor Paleologu si Kelemen Hunor

Dan Barna USR-PLUS), Theodor Paleologu PMP) si Kelemen Hunor UDMR) au fost singurii candidati la alegerile prezidentiale care au participat, joi seara, la dezbatere electorala organizata de postul de radio Europa FM.

Eugen Tomac (PMP): ii indemn pe romanii dintre Prut si Nistru sa il voteze pe singurul candidat unionist la functia de Presedinte al Romaniei, Theodor Paleologu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a plecat spre Chisinau. Eugen Tomac vrea sa ii convinga pe romanii de peste Prut sa-l sustina pe Theodor Paleologu, singurul candidat unionist la functia de Presedinte al.

Theodor Paleologu: Sondajele USR sunt servite pe post de antidepresive pentru domnul Barna care e complet prabusit (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a comentat marti, in cadrul Stirilor B1 TV, despre datele din ultimul sondaj asumat de USR, potrivit carora Dan Barna, prezidentiabilul USR, este.

Adevarul Live. De ce se razboieste Theodor Paleologu cu USR si Liiceanu?

Theodor Paleologu, candidat al PMP la alegerile prezidentiale, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre sansele sale de a intra in turul al II-lea, atacurile venite din partea USR la adresa sa si cum s-a ajuns la acuzarea sa de faptul ca face jocul PSD, inclusiv din partea filosofului Gabriel Liiceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )