Libnet.ro
UNICEF

00:07

Thierry Henry transferat de postul Sky Sports pe un salariu urias

România Liberă România Liberă,
Thierry Henry transferat de postul Sky Sports pe un salariu urias

Francezul Thierry Henry, care si-a anuntat retragerea din activitate a semnat un contract pe sase ani cu postul tv Sky Sports, el urmand sa primeasca pentru aceasta perioada 30 milioane euro. continuă pe România Liberă

Thierry Henry si-a anuntat retragerea din activitate (FOTO)

Fostul international francez Thierry Henry si-a anuntat, marti, pe contul sau de Facebook, retragerea din activitate. El va deveni consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports. Dupa 20 de ani pe teren, am.

Thierry Henry si-a anuntat retragerea din activitate, la 37 de ani

Fostul international francez Thierry Henry 123 de selectii) a anuntat, marti, pe Facebook, ca a decis sa se retraga din activitate si sa devina consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports.

Thierry Henry se retrage din activitate, Cifrele impresionante ale unei legende a fotbalului francez

Fotbalistul Thierry Henry si-a anuntat, pe Facebook, retragerea din activitate, la varsta de 37 de ani. El va devini consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports.

Thierry Henry si-a anuntat RETRAGEREA

Fostul international francez Thierry Henry 123 de selectii) a anuntat, marti, pe Facebook, ca a decis sa se retraga din activitate si sa devina consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports, informeaza.

Fotbalul e mai sarac. Thierry Henry s-a retras definitiv din fotbal

Fotbalul va fi mai sarac fara Thierry Henry, francezul care in ultimii 20 de ani s-a remarcat ca unul dintre cei mai buni atacanti din istoria fotbalului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )