Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ti-e pofta de ceva dulce? Cea mai buna prajitura: fara faina, fara zahar si fara coacere

Antena3 Antena3,
Ti-e pofta de ceva dulce? Cea mai buna prajitura: fara faina, fara zahar si fara coacere

Ti-e pofta de ceva dulce? Iata reteta pentru cea mai simpla prajitura:NGREDIENTE 30 de grame de tarate de ovaz 260 grame de curmale o lingura de apa doi morcovi 60 de grame de migdale macinate cateva. continuă pe Antena3

Moto X Style ar putea avea cea mai buna camera pe un smartphone

In mai putin de 24 de ore de lansarea Moto X Style, cei de la DxOMark au confirmat ca depaseste greii din industrie la abilitati foto. Desi abia a fost lansat, noul Moto X Style se pare ca a avut deja timp sa treaca prin laboratoarele de testare aleDxOMark pentru un test elaborat obiectiv al [] Moto X Style ar putea avea cea mai buna camera pe un smartphone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google are cea mai buna veste pentru comentatorii de pe YouTube

Putem fi de acord cu faptul ca nu utilizam Google+ cu frecventa cu care folosim alte retele sociale. Se pare ca si cei de la Google au observat acest lucru, asa ca au decis sa si actioneze in acest sens. Reprezentantii gigantului american au declarat ca vor transfera functii integrate dinGoogle+ in alte servicii Google. [] Google are cea mai buna veste pentru comentatorii de pe YouTube Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ioan Mang, presedintele PSD Bihor: Liviu Dragneaeste cea mai buna solutie

Ioan Mang, presedintele PSD Bihor este de parere ca Liviu Dragnea este solutia perfecta pentru partid, in acest moment.

Cea mai cautata vedeta pe Google. Ai dat si tu search pe net?

De la Taylor Swift sau Beyonce si pana la Rihanna, Kim Kardashian ori Jennifer Lawrence, iata care dintre ele este cea mai cautata vedeta pe Google! Ai dat si tu search pe net cu numele ei? .

Zgonea: in 2015, putem afirma ca suntem un lider european in termen de crestere economica. Am putea fi cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii

Valeriu Zgonea a declarat de Ziua Romaniei la Expo Milano 2015 ca, in opinia sa, Romania ar putea deveni cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii. Totodata, el a mai sustinut ca Romania se.

Cea mai mare captura de heroina care a tranzitat Romania din 1990 incoace, capturata la Satu Mare

Procurorii au capturat marti in Vama Petea cea mai mare cantitate de droguri de mare risc care a tranzitat teritoriul Romaniei din 1990 incoace. Traficantii erau de origine turca si romana, iar drogurile urmau sa ajunga in Olanda. Valorea celor 330 de kilograme de heroina este de 40 de milioane de euro.

Cea mai mare captura de heroina din Romania, de 40 de milioane de euro, descoperita de DIICOT (VIDEO)

Autoritatile romane au anuntat miercuri cea mai mare captura de heroina din Romania de dupa 1990, si anume o captura de 40 de milioane de euro, potrivit sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, informeaza B1.

Un grup de studenti de la Universitatea din Stuttgart a creat masina cu cea mai rapida acceleratie din lume (VIDEO)

Masina cu cea mai rapida acceleratie din lume, care ajunge la 100 de kilometri pe ora in doar 1,77 de secunde, a fost creata de un grup de studenti germani de la Universitatea din Stuttgart, scrie.

Dupa ce a indexat Internetul, Google iti arata unde e cea mai mare poluare

Daca am sti exact care intersectii sunt cele mai poluate, am putea planta copaci sau schimba programele semafoarelor pentru a imbunatati calitatea aerului. Cei de la Google s-au gandit la aceasta problema si au gasit chiar o solutie. Gigantul american a dezvaluit ca lucreaza cu startupul Aclima de un an si jumatate, cu scopul de [] Dupa ce a indexat Internetul, Google iti arata unde e cea mai mare poluare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Producatorii moldoveni, prezenti la cea mai mare expozitie de incaltaminte din lume

Cinci intreprinderi autohtone de pe ambele maluri ale raului Nistru vor participa la cea mai mare expozitie de incaltaminte si accesorii din lume organizata la Dusseldorf, Germania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )