Libnet.ro
UNICEF

13:15

Tichete de reducere pentru cumpararea unui automobil electric. Ce valoare au acestea

Hotnews Hotnews,
 Tichete de reducere pentru cumpararea unui automobil electric. Ce valoare au acestea

Cei interesati de achizitionarea unui automobil electric pot aplica la Administratia Fondului pentru Mediu AFM) pentru obtinerea unei reduceri de 12. 000 de lei, fiind disponibile 100 de tichete de reducere, in cadrul unui nou program al Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice MMSC), potrivit Mediafax. Ecotichetul nu este transferabil, dar un solicitant poate aplica pentru mai multe tichete, in functie de numarul de autovehicule electrice noi pe care doreste sa le achizitioneze. Diferenta de pret poate fi acoperita de beneficiarii ecotichetelor prin surse proprii si/sau surse financiare complementare - credite bancare sau leasing. continuă pe Hotnews

Ministerul Mediului, licitatie publica pentru achizitionarea unui autoturism electric

Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice va lansa o licitatie publica pentru a achizitiona un autoturism electric, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Ministerul Mediului vrea sa achizitioneze un automobil electric prin programul Rabla

Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice MMSC) intentioneaza sa achizitioneze un automobil electric, prin licitatie, folosindu-se de reducerea oferita de programul Rabla, potrivit unui comunicat de.

UDMR Covasna: Peste 20.000 de oameni au semnat pentru initierea unui referendum.

Seful UDMR Covasna a declarat, joi, ca peste 20. 000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite Mediafax. Citeste si: UDMR Covasna: 7. 000 de semnaturi intr-o saptamana pentru referendumul privind regionalizarea Tamas Sandor a spus ca actiunea de strangere de semnaturi organizata de UMDR, CNS si PCM, se desfasoara foarrte bine, in conditiile in care a fost depasit pragul necesar cerut .

Banca Romaneasca finanteaza Terra Muntenia pentru dezvoltarea unui parc fotovoltaic

Banca Romaneasca finanteaza cu 5,4 milioane de euro compania Terra Muntenia, parte a Valvis Holding, pentru constructia unui parc fotovoltaic in comuna Modelu, judetul Calarasi, finantarea fiind acordata pe o perioada de 10 ani, a anuntat, ieri, banca.

Presedinta Argentinei va fi operata pentru neutralizarea unui hematom cerebral

Presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, va fi operata astazi, la Buenos Aires, pentru neutralizarea unui hematom cerebral, anunta surse medicale, potrivit AFP.

Presedinta Argentinei va fi operata pentru neutralizarea unui hematom cerebral.

Presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, va fi operata marti, la Buenos Aires, pentru neutralizarea unui hematom cerebral, anunta surse medicale citate de AFP, conform Mediafax. Presedintia Argentinei a anuntat sambata ca Cristina Kirchner a suferit pe 12 august un traumatism cranian, dupa o cadere, investigatiile medicale evidentiind un hematom cerebral. Cristina Kirchner, in varsta de 60 de ani, este spitalizata la clinica Fondation Favaloro din Buenos Aires. Presedintia nu a oferit .

Sedinta la PNL, pentru desemnarea unui ministru la Economie. Ministerul nu are nici interimar

Liderii PNL se intalnesc joi intr-o sedinta, pentru a desemna un ministru care sa-i tina locul lui Varujan Vosganian. Pe lista sunt vehiculate mai multe nume, printre care primarul din Caransebes, Marcel Vela.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )