Libnet.ro
UNICEF

12:30

Timis, singurul judet in scenariul rosu. Care sunt cele mai sigure zone

B1 B1,
Timis, singurul judet in scenariul rosu. Care sunt cele mai sigure zone

Timis este in continuare judetul aflat in scenariul rosu, cu o rata de infectare de 3. 36 la mie. in scenariul galbense afla Cluj - 2. 71, Ilfov - 2. 7, Maramures - 2. 57, Brasov - 2. 15, Bucuresti - 2. continuă pe B1

Ilfov a iesit din scenariul rosu. Anuntul facut de prefectul judetului

Judetul Ilfov a iesit din scenariul rosu. Restrictiile din pandemie ar putea fi relaxate, asta dupa ce incidenta cumulata in ultimele 14 zile s-a incadrat sub 3 la mia de locuitori.

Valeriu Gheorghita a explicat care sunt persoanele care se pot vaccina fara programare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a explicat care sunt persoanelecare se pot vaccina fara programare. in ceea ce priveste modalitatea de progamare,.

COVID-19: Cluj si Timis, in scenariul rosu. Alte doua judete se apropie de pragul de 3 infectari la mie. 11 zone au o rata de incidenta de sub 1.00

Cluj si Timis sunt judetele cu cel mai ridicat risc epidemiologic la nivel national, potrivit raportului emis de GCS in data de 25 ianuarie 2021. Clujul are o rata de incidenta de 3,07, Timis de 3,48,.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Ilfov pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu mai sunt doar doua judete, respectiv Timis, pe primul loc, unde rata de infectare este de 3,48 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Cluj, unde rata de infectare este de 3,07 cazuri la mia de locuitori.

Un singur judet din Romania se afla in scenariul rosu, cu rata de infectare de peste 3.00

Dupa luni de zile in care harta Romaniei era plina de judete galbele si rosii, contextul epidemiologic pare ca s-a schimbat destul de mult. in mod evident, numarul de teste joaca un rol important in acest.

Europa se baricadeaza de teama noilor tulpini de COVID-19. Care sunt retrictiile de calatorie luate de fiecare stat in parte

Multe tari au reluat restrictiile de calatorie in incercarea de a bloca raspandirea noi tulpini de COVID-19, mai contagioasa, concomitent cu lansarea vaccinului la nivel mondial. Sunt voci din cadrul.

Noi conditii de intrare in Belgia. Calatoriile in scop turistic, interzise in perioada 27 ianuarie - 1 martie Scopurile esentiale pentru care sunt permise deplasarile

Autoritatile din Belgia au stabilit noi conditii de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei de coronavirus, informeaza Ministerul roman de Externe. Astfel, in perioada 27 ianuarie - 1 martie, sunt pe.

Beatrice Mahler, despre relaxarea restrictiilor: Daca ne uitam la cifrele care sunt date publicitatii, suntem in termenii legali. Daca ma uit in spital, avem o reala problema. Numarul de cazuri severe din spital e foarte mare (VIDEO)

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumaftiziologie Marius Nasta, a vorbit duminica seara, pe B1 TV, despre relaxarile care urmeaza sa intre in vigoare incepand de luni, in Capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )