Libnet.ro
UNICEF

18:45

TIMISOARA cere, fara gratiere!: Mii de oameni, la protestul din orasul de pe Bega (FOTO)

B1 B1,
TIMISOARA cere, fara gratiere!: Mii de oameni, la protestul din orasul de pe Bega (FOTO)

Proiectul de ordonanta de urgenta privind gratierea scoate oamenii in strada din nou, duminica, la Timisoara. Este pentru a patra oara in acest an, cand timisorenii proteseaza fata de. continuă pe B1

Constanta cere: fara gratiere!

Circa doua miii de constanteni au marsaluit, in aceasta seara, pe strazile Constantei, nemultumiti de intentia guvernului de a gratia o parte din detinuti. Oamenii s-au strans de la ora 17. 00 in fata Prefecturii Constanta, de unde au plecat in coloana pe principalele bulevarde ale municipiului.

PROTESTE ANTI-GRATIERE: Mii de clujeni au iesit din nou in strada. Uniti, salvam toata Romania!, printre mesajele afisate de manifestanti

UPDATE:Conform estimarilor autoritatilor, aproximativ 9. 000 de persoane s-au strans pana la ora 18. 00, la protestul din Cluj. Mii de clujeni s-au adunat duminica seara in centrul or.

Turcan: Voi participa la protestul din Piata Universitatii

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca va participa si la protestul din aceasta seara din Bucuresti, explicand ca se regaseste structural ca gandire cu manifestantii din Piata Universitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )