Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tinerii din Bucuresti s-au revoltat la 8 noiembrie 1945 impotriva comunistilor

România Liberă România Liberă,
Tinerii din Bucuresti s-au revoltat la 8 noiembrie 1945 impotriva comunistilor

Unul dintre cele mai importante momente ale luptei romanilor impotriva sovietizarii a fost 8 noiembrie 1945, de la care s-au implinit 71 de ani. Este vorba de manifestarea organizata de liderii Opozitiei anticomuniste in Piata Palatului din Bucuresti. continuă pe România Liberă

Manifestarea din Piata Palatului impotriva sovietizarii a strans zeci de mii de oameni. Tinerii din Bucuresti s-au revoltat la 8 noiembrie 1945 impotriva comunistilor

Unul dintre cele mai importante momente ale luptei romanilor impotriva sovietizarii a fost 8 noiembrie 1945, de la care s-au implinit 71 de ani. Este vorba de manifestarea organizata de liderii Opozitiei anticomuniste in Piata Palatului din Bucuresti.

VIDEO Cel mai mare graffiti din Bucuresti se realizeaza in Regie: Blocurile ar trebui sa fie un pic mai colorate fata de griul asta obositor

Cea mai mare pictura murala din Bucuresti va vea 18 metri inaltime acoperind in jur de 360 de metri patrati de desen. Proiectul va fi finalizat cel mai probabil pe 19 noiembrie, fiind realizat pe o cladire din Regie de catre cei de la Sweet Damage Crew.

Cel mai mare graffiti din Bucuresti, pe o cladire din Regie: Pictura are scopul de a infrumuseta orasul

Cel mai mare graffiti din Bucuresti va avea 18 metri inaltime si va acoperi 360 de metri patrati de desen. Proiectul a inceput deja si se va finaliza probabil, pe 19 noiembrie, acesta fiind realizat de.

O femeie de aproximativ 50 de ani s-a inecat in raul Dambovita, in zona Vitan din Bucuresti

O femeie inca neidentificata, de aproximativ 50 de ani, a fost gasita, luni dimineata, plutind pe raul Dambovita, in zona Targului Vitan din Bucuresti, fiind facute manevre de resuscitare de echipajul SMURD insa fara rezultat, scrie News. ro.

O femeie de aproximativ 50 de ani s-a inecat in raul Dambovita, in zona Vitan din Bucuresti

O femeie inca neidentificata, de aproximativ 50 de ani, a fost gasita, luni dimineata, plutind pe raul Dambovita, in zona Targului Vitan din Bucuresti, fiind facute manevre de resuscitare de echipajul SMURD insa fara rezultat, scrie news. ro.

Targul gastro-cultural Ozosep, pe 12-13 noiembrie, in Gradina Verona din Bucuresti

Gusturile gastronomiei secuiesti vor fi prezente din nou in capitala, fiind asteptati peste 25 de mici producatori din Harghita si imprejurimi cu o gama larga de produse de calitate, din ingrediente naturale atent selectionate. La Ozosep gasiti branzeturi speciale, preparate din carne, siropuri si gemuri, miere, paine de casa, prajituri, turta dulce, kurtoskalacs si langos proaspat, palinca din fructe alese, ciocolata artizanala, pate de bibilica si multe altele. Ca de fiecare data, vor fi prezenti si mesterii artizani cu jucarii din lemn, articole din piele, lucrate manual, dar si cosmetice naturale.

Anuntul Gabrielei Firea: Parada militara de 1 Decembrie, din Bucuresti, va avea loc in zona Arcului de Triumf

Lucrarile de consolidare, restaurare si conservare la Arcul de Triumf vor fi incheiate pe 25 noiembrie, a anuntat, luni, edilul Capitalei, Gabriela Firea, aflata in vizita la santierul acestui obiectiv istoric important.

CityBest, ghidul restaurantelor reomandate din Bucuresti

CityBest Bucuresti - 160 de pagini - in romana si engleza - cu recomandari de luat masa in Capitala, verificate personal de catre editorii publicatiei - este cel mai nou instrument de orientare in jungla restaurantelor din oras.

FOTO Unul dintre cei mai cunoscuti artisti vizuali din lume,Vhils, a realizat portretul lui Brancusi pe zidul facultatii de arte din Bucuresti

Artistul portughez Vhils, pe numele sau Alexandre Farto, a realizat un portret urias al lui Constantin Brancusi pe unul dintre peretii Universitatii Nationale de Arte UNArte) din Bucuresti, la initiativa organizatiei DU-NE. Artistul si-a mai lasat amprenta pe zidurile Fabricii de Pensule din Cluj si inTimisoara, la Filarmonica Banatului.

After-school-urile din Bucuresti, restante la relatia cu clientii

Doar doua din cele sapte after-school- urile analizate asigura o satisfactie de peste 80%, luand in considerare atat activitatile si serviciile incluse in programa, cat si abilitatile personalului de a transmite incredere parintelui aflat la prima vizita, arata un studiu de Mystery Shopping efectuat de echipa VBS - Business Solutions in zona de nord a Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )