Libnet.ro
UNICEF

10:16

Tiraspolul reactioneaza la afirmatiile lui Valeriu Strelet: Chisinaul imita bunavointa fata de Transnistria

Adevărul Adevărul,
Tiraspolul reactioneaza la afirmatiile lui Valeriu Strelet: Chisinaul imita bunavointa fata de Transnistria

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, s-a grabit atunci cand a anuntat ca isi doreste o intalnire cu liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk. Potrivit unei declaratii emise de asa-numita diplomatie din stanga Nistrului, Chisinaul imita bunavointa fata de Transnistria. continuă pe Adevărul

Noul premier de la Chisinau, Valeriu Strelet, felicitat de Angela Merkel: Va puteti baza pe sprijinul ferm al Guvernului Federal

Cancelarul german Angela Merkel i-a transmis un mesaj de felicitare noului premier de la Chisinau, Valeriu Strelet, dand totodata asigurari ca tara sa va continua sa sprijine Republica Moldova pentru a depasi.

VIDEO Prima deplasare in afara Capitalei a lui Valeriu Strelet

Dupa exact o saptamana de la investirea in functie, premierul Valeriu Strelet a efectuat prima deplasare in afara Chisinaului.

Valeriu Strelet, insista asupra ieftinirii gazelor naturale

Premierul Republicii Moldova a recomandat Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energetica ANRE) sa discute posibilitatea reducerii tarifelor la gazele naturale. Valeriu Strelet a solicitat de asemenea ministerului Economiei sa elaboreze propria viziune referitoare la mecanismul de formare a tarifelor.

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a pledat, intr-o intalnire cu ambasadorul SUA la Chisinau, pentru aprofundarea Dialogului strategic cu SUA

Noul premier al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a pledat, in cadrul unei intalniri cu ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit, pentru aprofundarea Dialogului strategic cu Statele Unite, informeaza Radio.

Victor Ponta i-a transmis un mesaj de sustinere noului premier moldovean, Valeriu Strelet

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa.

Victor Ponta i-a transmis un mesaj de sustinere noului premier moldovean, Valeriu Strelet: Ajutorul oferit de Romania este incontestabil. Sunt ferm convins ca relatiile moldo-romane vor fi in plina ascensiune

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa. Mesajul de felicitare a fost.

Victor Ponta il sustine pe Valeriu Strelet. Mesajul premierului pentru noul prim-ministru al R. Moldova

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa.

INTERVIU Valeriu Strelet, prim-ministru al Republicii Moldova: Trebuie sa ne curatam de mai multe pacate

Prim-ministrul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, investit in functie pe 30 iulie, a acceptat sa ofere un interviu ziarului Adevarul Moldova. in cadrul acestuia, l-am intrebat pe premier daca Guvernul va accepta toate conditiile impuse de FMI pentru un nou acord, cum va reusi sa reseteze sistemul Justitiei noul ministru, dar si care au fost neintelegerile din cadrul Aliantei cand proiectele privind integritatea s-au blocat in Executivul trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )