Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta i-a transmis un mesaj de sustinere noului premier moldovean, Valeriu Strelet

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta i-a transmis un mesaj de sustinere noului premier moldovean, Valeriu Strelet

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa. continuă pe Adevărul

Victor Ponta i-a transmis un mesaj de sustinere noului premier moldovean, Valeriu Strelet: Ajutorul oferit de Romania este incontestabil. Sunt ferm convins ca relatiile moldo-romane vor fi in plina ascensiune

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa. Mesajul de felicitare a fost.

Victor Ponta il sustine pe Valeriu Strelet. Mesajul premierului pentru noul prim-ministru al R. Moldova

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa.

Victor Ponta, mesaj cu prilejul comemorarii Holocaustului romilor

Premierul Victor Ponta a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia comemorarii Holocaustului romilor din urma cu 71 de ani si ii invita pe toti romanii sa pastreze un minut de reculegere in amintirea.

Victor Ponta, mesaj cu ocazia zilei de 2 august, dedicata Holocaustului romilor: Guvernul Romaniei saluta initiativa de a comemora acest tragic moment din istoria moderna a umanitatii

Premierul Victor Ponta a transmis, sambata, printr-un comunicat de presa, un mesaj cu ocazia zilei de 2 august dedicata comemorarii Holocaustului romilor, in care spune ca, in urma cu 71 de ani, intr-o.

Victor Ponta, mesaj din concediu: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in Statele Unite ale Americii, a felicitat, vineri, pe Internet, firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le-a transmis sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Victor Ponta transmite felicitari noului premier al Moldovei si echipei sale guvernamentale: Guvernul Romaniei si eu personal vom fi cei mai apropiati parteneri si prieteni pentru acestia

Premierul Victor Ponta a felicitat, joi, pe noul premier al Moldovei, Valeriu Strelet, precizand ca Romania va cel mai apropiat partener al Moldovei. Ponta a mai afirmat ca el si Guvernul Romanie vor fi prieteni s.

Victor Ponta, mesaj de peste Ocean

De peste Ocean, acolo unde isi petrece concediul, Victor Ponta nu uita de marii artisti ai Romaniei. Asa ca posteaza pe Facebook. La multi ani maestrilor Tudor Gheorghe si Horatiu Malaele, doi mari.

Victor Ponta: Its about economy - penelistilor si pedelistilor!

Premierul Victor Ponta a postat pe facebook cu mesaj pentru PDL si PNL intitulat Its about economy, in care a aratat ca incasarile de la buget din 2015 arata ca drumul ales de USL duce spre dezvoltare.

Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta, si a completat ca mesajul sau despre relatia cu premierul a fost dat mai mult pentru colegii din PSD, si nu pentru Ponta, care a inteles situatia.

Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )