Libnet.ro
UNICEF

01:05

Titlu obtinut de Alexandra Dulgheru la Contrexville

Online Sport Online Sport,
Titlu obtinut de Alexandra Dulgheru la Contrexville

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a castigat, duminica, turneul ITF de la Contrexville din Franta, dotat cu premii totale in valoare de 100. 000 de dolari. continuă pe Online Sport

Alexandra Dulgheru in finala turneului de la Contrexville

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, principala favorita a turneului ITF de la Contrexville Franta), s-a calificat in finala competitiei de 100. 000 de dolari.

Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea in sferturi la Contrexville

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea s-au calificat intre primele opt jucatoare ale turneului ITF de la Contrexville, Franta, dotat cu premii totale in valoare de 100. 000 de dolari.

Alexandra Dulgheru a castigat turneul ITF de la Contrexeville

Alexandra Dulgheru a castigat, duminica, turneul ITF de la Contrexeville, din Franta, informeaza itftennis. com. Jucatoarea de tenis din Romania trecut in finala de Iulia Putinteva din Kazahstan, cap de serie.

Alexandra Dulgheru a CASTIGAT turneul de la Contrexeville

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, principala favorita, a castigat, duminica, turneul ITF de la Contrexeville .

Alexandra Dulgheru, victorie in finala la Contrexeville

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, principala favorita, a castigat, duminica, turneul ITF de la Contrexeville, dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari, informeaza itftennis. com, scrie mediafax. ro.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimile de finala ale turneului ITF de la Contrexeville

Jucatoarea romana de tenis Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimile de finala ale turneului ITF de la Contrexeville Franta), dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari. Dulgheru a invins-o, in runda .

Alexandra Dulgheru, in finala, la Contrexeville

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, principala favorita, s-a calificat, sambata, in finala turneului ITF de la Contrexeville, dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari, informeaza itftennis. com, scrie.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in finala turneului de la Contrexeville

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, principala favorita, s-a calificat, sambata, in finala turneului ITF de la Contrexeville, dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in finala turneului ITF de la Contrexeville

Alexandra Dulgheru s-a calificat sambata in finala turneului ITF de la Contrexeville Franta), informeaza Agerpres. Jucatoarea romana de tenis a trecut in semifinale de Teliana Pereira din Brazilia, cu scorul.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in semifinale la turneul ITF de la Contrexeville

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, principala favorita, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului ITF de la Contrexeville, dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari, informeaza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )